Több mint 200 színészt hallgattak meg a Netflix-féle The Witcher-sorozat főszerepére

2019. július 25.
5.6291
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az egész játékvilágot komoly lázban tartja a Netflix által berendelt The Witcher-sorozat, mely - a gyengébbek kedvéért - a könyvek alapján készül, de az első kedvcsináló tanúsága szerint teljesen nyilvánvaló benne a videojátékok hatása is.

A széria az elmúlt hónapokban sok izgalmat okozott, így sokáig például azzal, hogy ki alakítja majd a főhőst, akit maguknak az alkotóknak sem volt egyszerű kiválasztaniuk, Lauren S. Hissrich egy interjúban ugyanis elmondta, hogy összesen 207 embert hallgattak meg Geralt szerepére.

Mint kiemelte, rengeteg tehetséges emberrel találkozott, Henry Cavill hangját azonban képtelen volt kiverni a fejéből, így amikor nekilátott a forgatókönyvnek, már csak őt tudta elképzelni a vaják karaktereként, így kért tőle egy második meghallgatást, ahol annyira meggyőző volt, hogy helyben alá is írták a szerződést.

Henry kapcsán érdekesség, hogy nem volt nehéz dolga megformálnia Geraltot, hiszen nagy rajongója a videojátékoknak, ezáltal külön kérte az ügynökét, hogy intézze el neki a castingot a Netflix-nél, ami már akkor le volt beszélve, amikor még csak annyit lehetett tudni, hogy készül egy sorozat a The Witcher franchise alapján.
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 hónapja, 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

[Tiltott felhasználó!]

11 hónapja, 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

[Tiltott felhasználó!]

11 hónapja, 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

muki

11 hónapja, 6 napja

Tény hogy jó választás volt a színész. Az első bekezdés pedig respect az írónak. szép kis beszólás.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaMarduk profiljagery1113 profilja