Több mint 2 millió dollár gyűlt össze jótékony célból a Summer Games Done Quick eseményen

2018. július 02.
8.8691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét megmutatta a videojátékos szubkultúra, hogy nemcsak játékokra vagy hardverekre tudnak ők költeni, hanem akkor is kinyitják a pénztárcájukat, ha jótékonykodásról van szó, hiszen több mint 2 millió dollár gyűlt össze az idei Summer Games Done Quick eseményen.

A kérdéses event június 24. és július 1. között zajlott a bloomingtoni Hilton Hotelben, ahol az egybegyűlt játékosok ebben a pár napban 2,12 millió dollárt gyűjtöttek össze, amit ismét a Doctors Without Borders nevű non-profit szervezet kap meg, akik világszerte segítséget nyújtanak a sürgősségi egészségügyi ellátás minőségének növelésében, hogy mindenki megfelelő orvosi segítséghez juthasson, ha baj van, legyen szó akár katasztrófákról, akár háborús konfliktusokról.

A történtek azért töltenek el minket különösen nagy büszkeséggel, mert a SGDQ 2017 részeként is már 1,7 millió dollár gyűlt össze tavaly, azonban ehhez mérten az idei összeg lényegesen több lett, sőt mi több, mióta léteznek Games Done Quick események, azóta ezekből már 16 millió dollárt kalapoztak össze a gamerek, amit olyan szervezetek kaptak, mint a Doctors Without Borders, a Prevent Cancer Foundation, az Organization for Autism Research és a CARE.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Minden közösségben vannak olyan emberek akik tényleg jók. mosolygó smiley

válasz erre

Vidoros

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Szép! mosolygó smiley (y)

válasz erre

Gólem

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Tudnak a gamerek ha akarnak! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja