Több mint 2 milliárd tweet szólt 2020-ban a videojátékokról

2021. január 13.
10.0671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Évről-évre drasztikus növekedést mutat a játékipar, amit mi sem bizonyít jobban más, mint a Twitterhez kapcsolódó eredmények, lévén a mikroblogon korábban még soha nem látott mennyiségű tweet szólt 2020-ban a videojátékokról.

A közösségi platform hírei szerint egy év leforgása alatt 2 milliárd bejegyzés kapcsolódott a játékokhoz, ami elképesztően nagy, mintegy 75 százalékos növekedést jelent az előző évhez mérten, és mivel 2021-ben rengeteg évforduló lesz, illetve aktuális az újgeneráció, ezért arra számítunk, hogy még tovább növekedhetnek ezek a számok.

A Twitteren a legtöbb bejegyzést elért videojáték egyébiránt az Animal Crossing: New Horizons volt, de a legjobbak közé bekerült a Final Fantasy VII Remake, a Fortnite, a Genshin Impact és az Apex Legends is. Érdekesség, hogy a legtöbbet Japánból tweeteltek a videojátékokról, majd az USA és Dél-Korea állt fel a dobogó többi fokára, a legkedveltebb videojátékos esemény pedig nem meglepő módon a Game Awards volt 2020-ban a bejegyzések száma alapján.
1 hozzászólás

muki

3 éve, 6 hónapja és 16 napja

Az kemény! röhögő smiley Pörög a téma!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja