Több mint 18 millió játékosnál tart a Final Fantasy XIV

2019. december 17.
10.3391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Square Enix közzétette a Final Fantasy XIV friss játékosszámait, miáltal kiderült, hogy már több mint 18 millióan nyúzzák a népszerű MMORPG-t, ami hatalmas eredménynek minősül a stúdió történetében.

Ebbe a számba természetesen minden platform felvevőbázisa beletartozik, azaz a PS4-esek, a PC-sek, a Mac-es játékosok valamint még a PS3-as brigád is egybe lett véve, így jött ki a 18 milliós játékosszám, ami főleg akkor fantasztikus, ha belegondolunk, hogy eleinte milyen döcögősen rajtolt az említett alkotás.

Manapság ha sikerül egyenesbe hozni egy játékot egy félresikerült rajt után, előszeretettel hozzuk fel a No Man's Sky-t mintapéldaként, azonban bőven mellétehető a Final Fantasy XIV is, ami a generáció egyik legnagyobb feltámasztása volt.
Final Fantasy XIV friss játékosszámait, miáltal kiderült, hogy már több mint 18 millióan nyúzzák a népszerű MMORPG-t, ami hatalmas eredménynek minősül a stúdió történetében.'>
3 hozzászólás

rDAVE

4 éve, 8 hónapja és 15 napja

Jól hangzik, csak nincs sok jelentősége, mivel előfizetéses. Nekem is megvan, toltam pár hónapot, de négy-öt éve nincs előfizetésem. Megveszi egy hónap áráért az alapot, ahhoz pedig jár egy hónap is, aztán lehet többet nem is tolják. Persze ettől még évek óta aktív a játék, valószínűleg van elég előfizető, de az messze van a sok milliótól.

válasz erre

fighterlaci

4 éve, 8 hónapja és 15 napja

Mondjuk kellett hozzá néhány generáció de akkor is komoly. meglepett smiley

válasz erre

Gólem

4 éve, 8 hónapja és 15 napja

Az még gombócból is sok!

válasz erre
Final Fantasy XIV
3.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profilja