Több mint 1500 ember kellett ahhoz, hogy elkészüljön a The Witcher 3

2016. január 14.
3.5721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A The Witcher 3: Wild Hunt a tavalyi esztendő abszolút győztesévé vált, amely már megszámlálhatatlan mennyiségű díjat és egyéb elismerést zsebelt be a szakmától, és egy friss videó alapján ez nem véletlen, hiszen elképesztő teljesítmény és számok állnak az alkotás mögött.

Egy a CD Projekt RED által nyilvánosságra hozott mozgóképből ugyanis mintegy összegzésképpen kiderült, hogy több mint 1500 ember kellett ahhoz, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt elkészülhessen, magához a játékhoz pedig egy 136 négyzetkilométeres területet alkottak meg, és míg a benne élő szereplők 16 ezer animációból álltak, addig a történet 820 ezer szóból tevődött össze.

Ha szeretnél még több érdekességet megtudni Geralt legutóbbi kalandjából, érdemes vetned egy pillantást az alábbi filmecskére, amely maximálisan a fejlesztés során zajló folyamatokra lett kiélezve, így többek között még a látványos motion capture felvételekbe is betekintést nyerhetünk általa.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

2 éve, 7 hónapja és 18 napja

Manapság egy játék költségvetése is felér egy komoly filméhez, alap, hogy a stáb is legalább akkora, ha nem nagyobb. Időben is egyre tovább tart ezeket a nagy és bonyolult világokat létrehozni, amihez bizony ember kell, sok ember.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 7 hónapja és 18 napja

Érdekes a statisztika a videóban. Azért már nem kevés dolgot pakolnak egy ilyen játékba.

válasz erre

kpal

2 éve, 7 hónapja és 19 napja

Nem semmi munkát tettek bele ,hatalmas tisztelete .

válasz erre
The Witcher 3: Wild Hunt
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljaLaci721 profiljagery1113 profilja