Több DLC csomag is várható a Prey-hez a jövőben

2017. április 26.
3.2831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Arkane Studios és a Bethesda meglepően csendben volt mostanáig azzal kapcsolatban, hogy a Prey kaphat-e a jövőben extra tartalmakat vagy sem, de Raphael Colantonio, az alkotás kreatív igazgatója nemrégiben eloszlatta a ködöt a témában.

Egy New York-i Prey demó bemutató eventen ugyanis Colantonio az AListDaily munkatársainak elmondta, hogy bár az Arkane Studios egyelőre még semmiféle bejelentéssel sem tud szolgálni, ellenben abban biztosak lehetünk, hogy a csapat keményen dolgozik a háttérben egy megjelenés utáni DLC-n, valamint különféle frissítéseken is.

Colantonio elmondta továbbá, hogy aki a Prey szavatossága vagy újrajátszhatósága miatt aggódik, az megnyugodhat, hiszen elég magasra teszik a mércét ezen a téren, lévén aki az összes idegen képességet szeretné majd kipróbálni, annak többször is neki kell futnia a kampánynak, hiszen elsőre biztosan nem tud feloldani mindent.

A kreatív igazgató szerint ezt a Dishonored 2-höz hasonlóan sok-sok olyan döntéssel egészítették ki, amelyek jóvoltából a történetben is lehetnek változások a sokadik végigjátszásra, egyszóval érdemes lehet legalább kétszer felfedezni a sztorit.
Prey kaphat-e a jövőben extra tartalmakat vagy sem, de Raphael Colantonio, az alkotás kreatív igazgatója nemrégiben eloszlatta a ködöt a témában.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 6 hónapja és 7 napja

totyak írta:
Tényleg, valóban lesznek megjelenés utáni dlc-k, nemár, erre nem is számítottam (sarcasm). Nehogymár a mai világban valaki azt gondolja, hogy nem jön dlc egy játékhoz!
Azért van olyan játék amihez nincs. röhögő smiley
De az már ritka, főleg az Ubinál vagy az EA-nél. röhögő smiley

válasz erre

ValaMalDoran

7 éve, 6 hónapja és 8 napja

Anno az első részt Cerkával és 7800GS-el toltam! Mennyit változott azóta a játék és hardveripar?! meglepett smiley
Mindenesetre ez is várós! Bár kevésbé érdekel, hogy bögre legyek....

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 8 napja

Tényleg, valóban lesznek megjelenés utáni dlc-k, nemár, erre nem is számítottam (sarcasm). Nehogymár a mai világban valaki azt gondolja, hogy nem jön dlc egy játékhoz!

válasz erre
Prey
9.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja