TKL változatot kapott a Razer Chroma V2

2017. augusztus 02.
3.0341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Razer mostanság szeret korábbi modellekre építkezni, azoknak frissített vagy módosított változatával egyre gyakrabban találkozunk a gyártó bejelentéseiben, nemrég pedig egy hiánypótló megoldás érkezett, szintén ismerős alapanyagból.

Bemutatkozott ugyanis a Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2-es billentyűzet, a "Tournament Edition" pedig arra utal, hogy Tenkeyless, vagyis numpad részt mellőző, kompakt változatról van szó. A TKL egyre népszerűbb irány, hiszen az eSportolók után egyre többen vágynak egy könnyebb és kompaktabb megoldásra, melyet sokak szerint használni is kényelmesebb.

A specifikációt illetően nem igazán változott a helyzet, a Razer citrom, narancs és zöld kapcsolóival is piacra kerül, a Chroma RGB világítás mellett pedig a mellékelt csuklótámasz említendő még meg. A lecsatolható kábel mellé azért kapunk még más extrákat is, hiszen a 140 eurós újdonság egy USB és egy 3,5mm-es jack csatlakozást is kapott.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 2 hónapja és 21 napja

Én is jobban szeretem ha van. Nekem hiányozna ha nem lenne.

válasz erre

totyak

7 éve, 2 hónapja és 22 napja

Én meg inkább azt szeretem, ha van numpad. Vannak játékok pl., ahol gyakorlati hasznuk van, valamilyen irányítási funkciót kapnak.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja