Tíz újabb jóárasított játék landol áprilisban a Sony handheld-jén

2009. március 21.
1.8911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony idén a csillagokat is lehozza, hogy érvényt szerezzen akaratának, és felhozza a PlayStation Portable-t olyan népszerűségi szintre, amilyet még nem látott a világ.

A dráma nélküli, csupasz valóság sem áll messze a púderezett örömódától. Idén olyan játékok érkeznek a multimédiás zsebkonzolra, mint például a MotorStorm: Arctic Edge, vagy a LittleBigPlanet hordozhatóvá varázsolt változata, és ez a sor még jócskán folytatható lenne, ráadásul nem az egyetlen indok a masina megvásárlására.

A Sony Amerikában letolja néhány korábbi sikercímének eladási árait, kvázi behozza őket a Platinum kategóriába, Greatest Hits label alatt. Az új címkéken 20 Dolláros ár fog díszelegni, a felhozatal pedig magában foglalja a Ready At Dawn fantasztikusan összehozott God Of War: Chains Of Olympus-át, de érkezik tompított áron a Sega második Sonic Rivals anyaga is. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy Európában mikor csapkodják le a lejjebb található listán látható stuff-ok árait. Észak-Amerikában április ötödikétől férhetnek hozzá Greatest Hits áron, újratervezett borítóval a játékosok.

Greatest Hits Line-Up

- Fight Night Round 3
- God of War: Chains of Olympus
- Medal of Honor Heroes 2
- Mortal Kombat: Unchained
- Patapon
- SOCOM U.S. Navy SEALs: Tactical Strike
- Sonic Rivals 2
- SpongeBob SquarePants: The Yellow Avenger
- Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2
- Tom Clancy's Rainbow Six Vegas

Tíz újabb jóárasított játék landol áprilisban a Sony handheld-jén - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja