Tízórányi kaland vár majd ránk a Child of Lightban

2013. szeptember 12.
1.5421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft éppen a tegnapi napon leplezte le teljes egészében a Child of Light címre hallgató JRPG-t, amely körökre osztott harcokkal és platformer-elemekkel is rendelkezik, de a mai napra virradóra újabb aprócska részletek derültek ki róla az egyik fejlesztő nyilatkozataiból.

Ennek köszönhetően megtudtuk például, hogy bár csak egy letölthető cím lesz a Child of Light, azonban ettől függetlenül is legalább tízórányi kaland vár majd benne ránk a mellékes feladatokkal és minden aprósággal egyetemben.

Hogy ez elegendőnek tekinthető-e? Amennyiben azt vesszük alapul, hogy egy valódi JRPG játékideje általában 100 óránál kezdődik, akkor nem igazán, ellenben a Ubisoft kiemelte, hogy nem is kérnek majd el 60 dollárt a végleges változatért cserébe.
Child of Light címre hallgató JRPG-t, amely körökre osztott harcokkal és platformer-elemekkel is rendelkezik, de a mai napra virradóra újabb aprócska részletek derültek ki róla az egyik fejlesztő nyilatkozataiból.'>
4 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 6 hónapja és 14 napja

Ha olcsó lesz, akkor nem (akkora) gond.

válasz erre

kpal

11 éve, 6 hónapja és 14 napja

nehogy pofátlan összeget biggyesszenek oda .

válasz erre

totyak

11 éve, 6 hónapja és 14 napja

Nagyon megtetszett a játék kinézete, de a 10 óra kevésnek tűnik. Főleg, hogy ez csak az összes mellékes dologgal együtt értendő. Sokan csak a fő sztorit nyomják. Akkor az mennyi lesz, 5 óra? Tartok tőle, hogy egy délutános játék lesz ez.

válasz erre

csirkee

11 éve, 6 hónapja és 14 napja

hát ha tényleg nem lesz olyan drága, akkor nem gond az a 10 órányi játék, viszont ha irreálisan nagy összeget fognak elkérni érte, akkor bukó lesz

válasz erre
Child of Light
1.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja