Tízmillió kópia kelt el világszerte a különféle Naruto játékokból

2012. január 14.
1.9461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Namco Bandai a tegnap esti órákban bejelentette, hogy az általuk életre hívott Naruto videojátékok eladásai elérték a tízmilliós mérföldkövet, amely természetesen egy világszerte érvényes, összesített számadat, az összes platformot és a széria minden egyes tagját érinti.

Az illetékesek szerint ez az elképesztő számadat regionális elosztásban a következőképpen néz ki: 1.9 millió példány Japánban és Ázsiában, 4.3 millió kópia Észak-Amerikában, valamint 3.8 millió Európa földjén.

A számok pedig a jövőben várhatóan tovább fognak emelkedni, hiszen a Naruto anime továbbra is az egyik legnézettebb ilyen sorozat, a Namco Bandai-nak pedig esze ágában sincs abbahagyni a játékadaptációk készítését, ennek ékes példája, hogy idén márciusban egy újabb epizód fog megjelenni PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, méghozzá Naruto: Ultimate Ninja Storm Generations címmel.

A klasszikus verekedős játékokra is építő alkotástól a sorozat legsikeresebb tagját várják a készítők. Márciusban kiderül, hogy így lesz-e!
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 3 napja

+1 game. Nekem a Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 van meg Wii-n!

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 3 napja

Két játékkal én is beletartozom. röhögő smiley Pont akciósak voltak, így megtudtam őket venni. mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 3 napja

Hát grat nekik oda a messziföldre!mosolygó smiley

Mondjuk még egyikkel sem játszottam, a rajzfilmből sem láttam egyetlen részt se, de akkor ezt a márciusit kipróbálom!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja