Tizenöt éves a PlayStation!

2010. szeptember 10.
1.8351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hihetetlen, de mégis igaz, a Sony a mai napon hatalmas örömmel tudatta a nagyvilággal, hogy nem kevesebb, mint 15 esztendővel ezelőtt került a boltok polcaira a ma már harmadik generációjánál tartó PlayStation konzol első darabja a tengerentúlon, ami mindenképpen egy ünnepélyes évfordulónak tekinthető, hiszen a brand manapság - bár igaz már akkor is - a konzolpiac egyik meghatározó szereplője.

A PlayStation masinákból a 15 év alatt 377 millió darabot értékesítettek, amihez több, mint két milliárd szoftvert adtak el világszerte.

Az ünnepi hangulatot megkoronázandó, hogy a Sony az elkövetkezendő néhány hónapban a 15 éves múltra emlékezve, számtalan meglepetéssel készül a rajongóknak, illetve egyéb, a témához kapcsolódó dologgal. Így mától például ingyenesen letölthető a PlayStation Store-ról egy exkluzív téma PlayStation 3-ra és PSP-re is, de leárazásra kerül egy nagy rakás cím is az elkövetkezendő hetekben, és érdemes lesz körülnézni a PlayStation Home-ban is, ahol szintén kialakításra kerül egy kis apróság a PlayStation első masinájának emléket állítva. Így tehát annyi a dolgunk, hogy élvezzük, ahogyan ünnepel a Sony, és boldog születésnapot kívánunk a PlayStation-nek! Még nagyon sok boldog generációt, hogy stílusosak legyünk.
6 hozzászólás

DNS

14 éve, 9 hónapja és 14 napja

Sony on the Move...

válasz erre

skyman

14 éve, 9 hónapja és 14 napja

Azért ez nem roszmosolygó smiley szép teljesitmény, bár nem gondoltam volna h már 15 éves.
Egyébként szerintem ma ünepli, nem tegnap mivel 15 ével ezelött pont vasárnap volt, és én azt aktuálisab dátumnak tartommosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 14 napja

HBD!

válasz erre

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 14 napja

boldog ünnepet a sonynak!

válasz erre

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 14 napja

Boldog szülinapot a gépnek! Egyébként nem tegnap volt neki?kacsintó smiley

válasz erre

marco

14 éve, 9 hónapja és 14 napja

HB PlayStation! 2 milliárd game azért durva!meglepett smileymosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja