Tizennyolc hónapon belül köztünk lesz az új Xbox konzol?

2012. augusztus 09.
2.8121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes információk lepték el a világhálót néhány órával ezelőtt az új Xbox konzollal kapcsolatban, a pontos forrásmegjelölések és egyebek nélkül nyilvánosságra hozott adatok szerint ugyanis 18 hónapon belül már biztosan közöttünk lesz a redmondi konzol új generációja.

Ha mindez igaz lenne, akkor nem zárhatnánk ki, hogy az Xbox 720 fantázianevet viselő masina csak 2014 elején kerülhet a boltok polcaira, amennyiben ugyanis mostantól számoljuk a 18 hónapot, abba már nem csak 2013-as dátumok esnek bele.

A felmerült hírek érdekessége, hogy kivétel nélkül mind a Microsoft hivatalos karrieroldalán is megtalálhatók, ahol azt olvashatjuk, hogy a következő tizennyolc hónap során a cég minden komolyabb produkciójához szeretne új verziót kiadni, így a Windows-hoz (Client, Server, Phone és Azure), az Office irodai programcsomaghoz és az Xbox konzolhoz is.

Ha nem hinnéd el a fentieket, abban az esetben IDE kattintva magad is elérheted a Microsoft hivatalos honlapját, ahol rögtön az első sorokban ott a kérdéses kijelentés. Izgalom a köbön!
4 hozzászólás

Vendég

7 éve, 2 hónapja és 5 napja

Pffffff az nagyon soká van még....

válasz erre

Vendég

7 éve, 2 hónapja és 6 napja

Én meg idénre szerettem volna...

válasz erre

rDAVE

7 éve, 2 hónapja és 6 napja

Én még mindig 2014 elején szeretném, hogy jöjjenek az új konzolok...

válasz erre

Vendég

7 éve, 2 hónapja és 6 napja

Hu az még rengeteg idő...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Szusz profiljagery1113 profilja