Tizennégy percnyi ismerkedés az L.A. Noire világával!

2011. május 16.
2.9651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Gyanítom, egyeseknek már a könyökén jön ki az L.A.

Noire. Elhiszem, még a csapból is ez folyik az utóbbi néhány hónapban - nos, akik rezignált sóhajt hallatnak, valahányszor szóba kerül a Team Bondi és a Rockstar Games szerelméből született puzzle-akció-kalandjáték, azok készüljenek fel: a java még csak most jön! A többieknek azonban addig is egy olyan videóval kedveskednék, amely mintegy ismertető minőségében tárja elénk a várva-várt produktumot; egyebek mellett rávilágít a játékmenetre, az irányításra, a produktum filozófiájára, na meg még sok egyébre. [A videót egyébiránt a Kotaku-nak köszönhetjük!]

#tv#Tizennégy percnyi tömör gyönyör; emellett immáron kezdjük kapizsgálni, hogy hiába az open-world tulajdonsága, a robosztus város, az opció, hogy kedvünkre flangálhatunk a kisebb-nagyobb küldetések között: az L.A. Noire mégsem hasonlítható össze a GTA-sorozat semelyik részével sem. Noha mindkét játék esetében a Rockstar Games névbe botlunk, köszönő viszonyban sincsen egymással a két cím. Na, de a többit szűrjétek le ti magatok - bőven van mit.

És nem feledni: 20-a, azaz most PÉNTEK a megjelenés dátuma! Phelps pedig az Xbox 360-on és PlayStation 3-on egyaránt megvillantja a jelvényét.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 23 napja

Már nem is várom annyira.szomorú smiley Túl sok az infó, félek hogy ez is a brink sorsára jut.szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja