Tizenkilenc kontroller nélküli játék a Kinect kezdő kínálatában

2010. október 19.
3.3801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hamarosan a fél világ a Kinect-mániától fog lángolni, ez nem is lehet vitás, és bár a szerkezet maga is felettébb érdekes, kiváló játékok nélkül önmagát biztosan nem adná el, ezt pedig a Microsoft is tudja, akik nem aprózzák majd el a premiert, lévén a szenzor megjelenésének napján már 19 kontroller nélkül irányítható videojátékot helyeznek a nyitókínálatba.

Ez tehát azt jelenti, hogy kis híján 20 videojáték közül válogathatunk majd a Kinect megvásárlása mellé már november 10-én, vagy az azt követő néhány napon belül.

Hogy pontosan milyen videojátékokról is van szó? Innen átadjuk a terepet a Microsoft hivatalos sajtóközleményének, amiből kiderül. Íme:

Családi játékok a Kinecttel:

Kinect Adventures: (Good Science Studio/Microsoft Game Studios) Száguldj lefelé egy vad vízesésen, merülj alá egy vízalatti világba, kalandozz szédítően magas hegyi pályákon ? mindezt a nappalid kényelméből. Tedd próbára magad vagy mérd össze tudásodat egy másik játékossal a Kinect Adventures-ben található számos megmérettetés egyikében! Megjelenés: 2010. november 10. (Ez a szoftver minden Kinect szenzorhoz jár!)

Kinectimals: (Frontier Developments Ltd./Microsoft Game Studios) Ajánljuk ezt a játékot minden gyermeknek és idősebb állatrajongónak, hiszen a Kinectimals-ben a játékosok találkozhatnak és kapcsolatot létesíthetnek a világ legegzotikusabb nagymacskáival. Tigriseket és oroszlánokat szelídíteni a valóságban szinte lehetetlen, a Kinecttel ez bárkinek sikerülhet. Megjelenés: 2010. november 10.

Harry Potter and the Deathly Hallows ? Part 1 The Videogame: (Electronic Arts/EA Bright Light) Az EA legújabb sikervárományos játékában 22 küldetésen keresztül Harry Potter bőrébe bújva küzdheted le az életedre törő Voldemortot és gonosz szövetségeseit. Megjelenés: 2010. november 19.

Game Party: In Motion: (Warner Bros. Interactive) Az ismert sorozat hamarosan Xbox 360 konzolon is elérhető lesz. 16 különböző típusú és nehézségű minijáték (köztük: Darts, Table Hockey, Rootbeer Tapper) várja a vállalkozó kedvű játékosokat. Megjelenés 2010. november 26.

Kelj fel a kanapéról és mozogj!

Dance Central (MTV Games/Harmonix) A következő nagyszerű játék a Rock Band alkotóitól. Teljes testmozgást érzékelni képes táncjáték 90 mozdulatsorral, 650 megtanulni való tánclépéssel és eredeti koreográfiával. A kiváló hangulatot napjaink legnépszerűbb pop, hip-hop és R&B előadóinak zenéi garantálják. Nemcsak táncolni fogsz megtanulni, hanem te lehetsz a legújabb diszkókirály! Megjelenés: 2010. november 10.

Your Shape: Fitness Evolved: (Ubisoft) Fejlett és egyedi külsőségekkel felvértezett fitneszprogram, amelynek segítségével bomba formába hozhatod magad. A játék lesz a személyi edződ, amely megtanít hasznosan és pontosan mozogni. Személyre szabható edzésterv és számos izzasztó feladat vár rád, hogy te lehess a legfittebb. Megjelenés: 2010. november 11.

The Biggest Loser Ultimate Workout: (THQ) A The Biggest Loser című tv műsor tiszteletét teszi az Xbox 360 konzolon is! A játék tudja mi kell a testednek és ennek megfelelően állítja össze az edzésterved. Hogy képes leszel-e végrehajtani és elérni a kitűzött célodat? Csak rajtad múlik! Megjelenés: 2010. november 10.

EA SPORTS Active 2: (EA SPORTS) Hogy mi is az a Total Body Tracking? A Kinect szenzor érzékeli a testmozgást, míg a játékhoz csomagolt vezeték nélküli eszköz (heart rate monitor) visszajelzéseinek köszönhetően a program kiértékeli az aktuális pulzusszámot is. A rögzített személyes adatok és eredmények online (Xbox LIVE) megoszthatóvá tehetők a felhasználók EA Sports Active profilján keresztül. Megjelenés: 2010. november 19.

Zumba Fitness: (Majesco) Bulizz az utánozhatatlan táncos-fitnesz edzésprogrammal miközben a legjobb latin és nemzetközi zenék gondoskodnak arról, hogy ne csak te, hanem a körülötted álló nézők is remekül szórakozhassanak! Táncolj és rázd magad formába! Megjelenés: 2010. november 26.

Get Fit With Mel B: (Black Bean Games/Lightning Fish) Mel B és a Fitness First közös projektjeként megjelenő szoftver rendhagyó edzésre invitálja a játékosokat. Maga Mel B lesz a felelős azért, hogy végrehajtsd a rengeteg izzasztó feladatot, aerobikgyakorlatot, és kardio edzést. Megjelenés: 2010. november 25.

DanceEvolution: (Konami) A Konami bemutatja a táncjátékok legújabb generációját. A Kinect szenzor teljes testmozgást érzékelő technológiája és a 7 különféle játékmód számos kihívást kínál mind a kezdő, mind a gyakorlottabb táncosok számára. Megjelenés: 2010. november 10.

Dance Paradise: (Mindscape/Smackdown Productions) A recept egyszerű és a Dance Paradise című játékban minden adott az igazi házibulihoz: nagyszerű dallista Hip Hop, Pop, Rock, R&B, Dance számokkal, autentikus koreográfiával. Megjelenés: 2010. november 10.

Sportolj a Kinecttel!

Kinect Sports: (Rare/Microsoft Game Studios) A Rare kiadó valósághű sportjátékban akár egyedül, akár Team vs. Team játékmódban is próbára teheted tudásod a gép vagy játékostársaid ellen. A játékban a következőket lesz alkalmad kipróbálni: labdarúgás, strandröplabda, ökölvívás, atlétika, bowling és asztalitenisz. Ha nincs kedved kimozdulni otthonról csavard fel a szőnyeget és sportolj a nappalidban! Megjelenés: 2010. november 10.

MotionSports: (Ubisoft) Az amerikai foci, a síelés és a labdarúgás csak néhány a 40 nagyszerű megmérettetésből, amely a Ubisoft kiadó legújabb sportjátékában vár rád. Megjelenés: 2010. november 10.

Sports Island Freedom: (Konami/Hudson Soft) Fedezz fel további sportolási lehetőségeket a Kinecttel! Íjászat, tenisz, ökölvívás, paintball, strandröplabda, dodge ball, kendó, síelés, snowboard, műkorcsolya mindez a Hudson Soft legújabb játékában. Megjelenés: 2010. november 25.

Versenyezz a legújabb Kinect játékokkal!

Kinect Joy Ride: (Big Park/Microsoft Game Studios) Nincs még jogosítványod? Nem baj, pattanj a volán mögé és száguldj végig a kalandos pályákon, mutass be vakmerő kaszkadőrmutatványokat és érj elsőként a célba! A gyorsaság mellett az extra mutatványokat is jutalmazza a Kinect Joy Ride minden autórajongó első számú Kinectes játéka. Megjelenés: 2010. november 10.

Fighters Uncaged: (Ubisoft) Simon mindent megtanult apjától a híres ökölvívótól. Most eljött az idő, hogy bebizonyítsa legyőzhetetlenségét az illegális küzdelmek kegyetlen világában. Szükséged lesz izmaid erejére és fürgeségedre, hogy mindenki megtudja, hogy te vagy a legkeményebb bunyós a világon. Megjelenés: 2010. november 10.

SONIC FREE RIDERS: (SEGA) A Sonic-féle száguldást immár az Xbox 360 Kinecten is átélheted. Bújj kedvenc karaktered bőrébe, pattanj fel a deszkára és vesd bele magad az őrült versenyekbe! A teljes testtel történő irányításnak köszönhetően olyan deszkás trükköket mutathatsz be, amiket játékban eddig még biztos nem láttál. Megjelenés: 2010. november 10.

CROSSBOARD 7: (Konami) Eszelős légdeszka verseny! Mutasd be saját mozdulataidat és csinálj egyedi trükköket! Hét őrült játékmód és hét különleges világ vár, hogy bejárd a deszkáddal. Igazi teljes testmozgást igénylő Kinect élmény. Megjelenés: 2010. november 10.

A Kinect szoftverek hazai ajánlott fogyasztói ára 9990 forint.

3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 7 napja

Augy ha joltudom lesz rá star wars is csak az 2011-ben.kacsintó smiley

válasz erre

Welar

14 éve, 7 hónapja és 8 napja

Én már nagyon várom a megjelenés napját, és valószínűleg megyek is megvenni az alapcsomagot, és az egyik Sport játékot hozzá. Már a tavalyi E3-mon kinéztem magamnak ezt a cuccot. Sokat vártam rá szomorú smiley. És akárki akár mit is mond igen is nagy durranás ez a kiegészítő, és ez még csak a kezdet a programok terén!!!

válasz erre

totyak

14 éve, 7 hónapja és 9 napja

Nem is 19 játék, hanem egy híján 20 röhögő smiley
Néhány cím egészen jónak ígérkezik. Az áruk pedig kb. várható volt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja