Tíz különböző nyelven is szinkronizálták a Cyberpunk 2077 szájmozgásait

2020. október 20.
21.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem elég, hogy rengeteg nyelven elérhető lesz a Cyberpunk 2077 a megjelenéskor (többek között magyarul, ami a feliratokat illeti), de még külön szinkronizálták a szájmozgásokat is a fordításokra, hogy teljes mértékben bele tudják magukat élni a játékosok a mókába.

A legtöbb stúdió szimplán rögzíti más nyelven is a játék sorait, majd azokat integrálják a programba, mindenféle szájmozgás-szinkronizáció nélkül, azonban ez eléggé ki tudja vetni a játékost a miliőből, amit a fejlesztőstúdió megteremt.

A lengyelek azonban úgy határoztak, hogy maximalisták lesznek, így tíz különböző szinkron esetében eltérő arcanimációkat tettek le az asztalra, hogy azok illeszkedjenek a kimondott szavakhoz. Óriási tisztelet ezért a CD Projekt Rednek!

Cyberpunk 2077 a megjelenéskor (többek között magyarul, ami a feliratokat illeti), de még külön szinkronizálták a szájmozgásokat is a fordításokra, hogy teljes mértékben bele tudják magukat élni a játékosok a mókába.'>
2 hozzászólás

muki

3 éve, 9 hónapja és 15 napja

Sajnos minket olyan nagyon nem érint. röhögő smiley Megértem persze, aprók vagyunk, de ha a Netflixnek megéri, akkor szerintem egy ilyen nagy volumenű játéknak is.

válasz erre

VaPe

3 éve, 9 hónapja és 16 napja

Mindaddig amíg a magyar nincs benne, addig csak egy klassz hír... Mondjuk legalább felirat lesz. mosolygó smiley

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja