Tíz évig tervezik támogatni a Microsoft Flight Simulatort friss tartalmakkal

2019. október 01.
3.2921
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az október 10-ei early access rajt csak a kezdet lesz a Microsoft Flight Simulator számára, merthogy mint az most kiderült, meglehetősen hosszú távra terveznek a játékkal, egészen pontosan tíz évig akarják újabb és újabb tartalmakkal frissen tartani a repülőszimulátort.
 

Jorg Neumann, a Microsoft Flight Simulator projekt fejese egy interjú során árulkodott ennek kapcsán. Elmondta továbbá azt is, hogy 2016-ban, miután meglátták a potenciált a HoloLens-ben, megbízták az Asobo Studiót, hogy készítsenek egy realisztikus repülőszekvenciát Seattle felett, mint prototípus.

A prototípus a Bing műholdas adatait vette alapul, ami aztán végül a teljes játékot is működteti, valamint egy olyan motor, ami képes procedurálisan 3D-s térképet generálni. 2016 végén amikor megmutatták Phil Spencernek ezt a prototípust, ő naivan csak annyit kérdezett vissza: "miért nézzük ezt a videót?", mit sem sejtve, hogy valójában a játékmenetet látja.

Ezt követően egyeztek meg, hogy ha már feltámasztják ezt a franchise-t, akkor hosszútávon gondolkoznak, ergo hosszú-hosszú évekig támogatni fogják a Microsoft Flight Simulatort.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

4 hónapja, 5 napja

Hát reméljük tényleg tartják a szavukat.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 6 napja

Na akkor ebből se nagyon jönnek új részek.

válasz erre

totyak

4 hónapja, 6 napja

Úgy legyen. Legalább aki megveszi, érezheti, hogy hosszú távon is megéri.

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 6 napja

Nem aprózzák el!

válasz erre
Microsoft Flight Simulator (2020)
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljaRobi022 profiljaMonyo profilja