Titokban lefejlesztett a Ubisoft egy tripla-A battle royale játékot Hyper Scape címmel

2020. június 29.
19.5721
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Úgy tűnik, hogy a Ubisoft is bejátssza azt a receptet, amit a Respawn Entertainment és az Electronic Arts kettőse az Apex Legends-nél, lévén frissen jött a hír, hogy a franciák egy tripla-A battle royale címen dolgoznak suttyomban Hyper Scape címmel.

A Ubisoft Montreal divíziónál formálódik a projekt, mely nem mellesleg egy futurisztikus FPS-ként írható le, és ha minden igaz, akkor egy, a jövő héten bekövetkező zárt béta várható. A teljes alkotás premierje sincs túl messze, lévén július 12-én jön a szoftver, ráadásul a szivárogtató, Rod Breslau egy még sosem látott szinten lévő Twitch integrációról is hírt adott.

Elmondása alapján szoros kooperációban folytak a munkálatok a Twitch-csel, várhatóan pedig a streamerek chatközössége különleges módon tud kihatással lenni a játék menetére. Várhatóan a hét vége felé már jönni fog valamilyen gameplay anyag.

Egyelőre csak PC-n fog debütálni a Hyper Scape, a konzolos variánst pedig az év egy későbbi pontján adják ki. Minden platform között cross-play lesz elvileg.

3 hozzászólás

rDAVE

4 hónapja, 1 hete és 1 napja

Én nem bánom, hogy kiadnak még egy battle royale-t, de azért egy team deathmatch vagy valami mód még belefér. Legtöbb BR játékban van már más mód is.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 1 hete és 1 napja

Az igen! Azért kíváncsi vagyok rá!

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 1 hete és 1 napja

Na erre kíváncsi leszek. Mondjuk Dunát lehet rekeszteni a br játékokkal, de akkor is, azért ez csak egy Ubi game, hátha van benne valami extra.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljamarco profiljaImperator profilja