Titkos rejtekhelyek az Assassin's Creed Unity interaktív térképén

2014. szeptember 25.
2.1701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Google Street View-stílusú weboldal lehetőséget ad, hogy kiránduljunk egyet a tizennyolcadik századbeli Franciaország fővárosában.

A Ubisoft Párizsban körbevezető interaktív honlapja tele van a nagyváros történelmi információival, így reklámozva a közelgő akció kaland játékot, az Assassin's Creed: Unity-t.

A honlap 360 fokos képet ajánl fel a város felfedezéséhez, éppen ugyanúgy ahogy azt a Google Street View teszi, az utakat és az épületeket pedig teleszórták olyan információkkal ami részletezi a 18. századbeli Párizst. Az Assassin's Creed: Unity-nek, a sorozat legújabb részének története, ugyanebben az időben és helyszínen játszódik.

A résztvevők rejtett Unity tervrajzokat találhatnak és különböző YouTube videókat játszhatnak le. Az oldalon RPG elemek is találhatók, amikkel teljesen felfedezhetjük a helyszínt. Andy Serkis, akit a legtöbben a Gyűrűk Ura Gollum-eként ismernek, narrálja mindezeket.

A honlap felfedező funkcióját Project Widow-nak neveik, és itt található.

Az Assassin's Creed: Unity lesz a sorozat első olyan darabja, ami csak az új-generációs konzolokon és PC-n fog megjelenni. A játék Észak Amerikába november 11-én, Európába november 13-án érkezik.
3 hozzászólás

Ronalddo

10 éve, 4 hónapja

Jó poén, tetszik! A játék viszont egyre kevésbé érdekel...

válasz erre

kpal

10 éve, 4 hónapja

nagyon jo marketing kacsintó smiley

válasz erre

Gólem

10 éve, 4 hónapja

Ez nagyon állat!mosolygó smiley

válasz erre
Assassin's Creed: Unity
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja