Titanfall: mikrotranzakció kizárva, Season Pass talán lesz

2014. január 23.
1.6511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Titanfallban biztosan nem lesznek mikrotranzakciók - erősítette meg a jó hírt a Respawn Entertainment csapata, a Season Pass érkezése azonban egyelőre nincs kizárva.

A mikrotranzakció szerencsére már biztosan nem fog belerondítani a játékélménybe, a Season Pass érkezése azonban jelenleg nincs kizárva, ez a fizetési forma azonban bizonyára kevesebb felhasználót zavar. Mivel a zárt alfa teszt a játékosok csupán elenyésző hányadát érintette, ezért a rajongók a Respawn-nak szegezték a kérdést, miszerint van-e esély egy nyílt béta teszt érkezésére a megjelenés előtt.

Abbie Heppe, a Respawn Entertainment közösségi menedzsere mindössze annyit közölt ezzel kapcsolatban, hogy jelenleg még csapat sem tudja pontosan, hogy lesz-e lehetőségük a nyílt béta megszervezésére, nemleges válasz esetén sem érdemes azonban elkeserednünk, a Titanfall megjelenése ugyanis a küszöbön áll, a játék március 13-án érkezik PC, Xbox 360, valamint Xbox One platformokra.
Titanfallban biztosan nem lesznek mikrotranzakciók - erősítette meg a jó hírt a Respawn Entertainment csapata, a Season Pass érkezése azonban egyelőre nincs kizárva.'>
5 hozzászólás

totyak

11 éve, 1 hónapja és 10 napja

Szerintem senkinek nem fog hiányozni a mikro tranzakció. Season Pass meg úgy is esetleges. Aki akarja megveszi, de a játékban semmit nem befolyásol.

válasz erre

kpal

11 éve, 1 hónapja és 10 napja

jódöntés menő smiley

válasz erre

PaulMarloW

11 éve, 1 hónapja és 11 napja

Mivel történetileg véges játékot kapunk multiplayerben.(ergo nem végetelnített a játék mint pl a bf vagy a cod multik) Így nem is sok értelme lenne a mikrotranzakciónak.

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 11 napja

Must have game volt eddig is, ilyen pozitív szöveg után meg előrendelő is leszek!mosolygó smiley

válasz erre

beni9915

11 éve, 1 hónapja és 11 napja

Kosárba vele!!!menő smiley

válasz erre
Titanfall
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja