Titanfall 2: egyjátékos kampánnyal és televíziós sorozattal

2016. február 08.
3.8691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Titanfall 2 bejelentése még mindig nem tekinthető hivatalosnak, a fejlesztők mégis úgy beszéltek róla nemrégiben, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Ennek köszönhetően Jesse Stern, a készülő folytatás vezető írója a Forbes munkatársainak konkrétan beszélt arról, hogy a továbbfejlesztett multiplayer mellett végre egyjátékos mód is várható az alkotáshoz, ami olyan lesz, mintha az amerikai forradalmat és a polgárháborút az űrben élhetnénk át újra rengeteg sci-fi elem társaságában.

Jesse elmondta továbbá, hogy olyan nagyszabású terveik vannak a franchise kapcsán, hogy jelenleg nem tartja kizártnak egy televíziós sorozat megvalósulását sem, ami a sztori mellékszálaként futhatna. A Titanfall 2 érkezését az EA üzleti jelentése szerint 2017 márciusáig várhatjuk, az író szerint nem csak PC-re és Xbox One-ra, hanem PS4-re is.
6 hozzászólás

totyak

2 éve, 6 hónapja és 26 napja

Meghallották végre a játékosok kérését és tesznek bele single részt. Mert hogy nem maguktól jutott eszükbe, az tuti.

válasz erre

drift3r91

2 éve, 6 hónapja és 26 napja

1.be nem raktak mert nem akartak pénzt tolni abba is kivancsiak voltak hogy fogadja a nép. Azért nem lett rossz játék én 5as presztizs 50 ig toltam, 10-50 a max ugye. De miért van mindenki oda azért hogy legyen single? oké lehet erre is huzni egy történetet, de azért csodát ne várjatok, majd jön single aztán sirtok hogy rövid lett stb. Azt a pénzt amit a single re költenek ,tolhatnák a szerverekbe is mert van egy szép alaplagg szerokon mert ugye sok mindent az számol, pl urcsata ha felnézel a jatekba. Ezért nem volt az igazi, de smart pistol sokaig op volt. VR támogatás gondolom kimarad.

válasz erre

kpal

2 éve, 6 hónapja és 26 napja

Egyjátékos kampány várom .

válasz erre

zender

2 éve, 6 hónapja és 26 napja

Végre észbekaptak. A single nélküli játékok az agyamra mennek.

válasz erre

Santonio

2 éve, 6 hónapja és 26 napja

Csak nem fejlődik a játék valamit? Single? Jééééé.

válasz erre

Gólem

2 éve, 6 hónapja és 26 napja

A single NAGYON kell bele, így engem is fog érdekelni! A tévésorozat meg epic! Király lenne valami jó scifi sorozat, mostanában kevés van.

válasz erre
Titanfall 2
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Laci721 profiljagery1113 profilja