Tiny Racers név alatt felső nézetes retro versenyjáték kerül a GTA Online-ba!

2017. április 20.
1.1121
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hihetetlen, de úgy tűnik, hogy a Rockstar még mindig képes fokozni a GTA Online extra tartalmait, így ma délután bejelentették, hogy Tiny Racers címmel április 25-én egy igazi különlegességgel vértezik fel a GTA 5 többjátékos mókáját.

Az ingyenesen érkező bővítmény érdekessége, hogy bár csak egy újabb versenyzési lehetőséget garantál, ellenben egyáltalán nemcsak egy újabb szabályrendszert csap hozzá az alapokhoz, hanem egy teljesen új, felső nézetes retro perspektívában tálalja az élményt, így a korai GTA-játékok, vagy a Micro Machines mintájára tudunk majd összecsapni másokkal.

A Tiny Racers tehát konkrétan egy játék a játékban funkciót tartogat majd számunkra, amelyben a versenyek mellett nagy lökdösődések, ugratások, power-upok és egyebek várnak majd ránk. Nézzétek meg magatok, miként néz ki ez a gyakorlatban:

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

WarriorAutobot

4 napja és 23 órája

Eszméletlen!
Nagyon tetszik!

válasz erre

Gólem

5 napja és 10 órája

Ez óriási!

válasz erre

Direktor

5 napja és 13 órája

Nagyon állat!

válasz erre

totyak

5 napja és 14 órája

Ez qrva jó Szét fogja szadizni az idegeimet, de így is nagyon tetszik. Szerintem mondjuk kicsit keveset látni be előre a pályából, az jön le a videóból. Igazából R* semmi extrát nem csinál, csak variálgatja a már meglevő dolgokat a játékban. Ez is egy sima verseny, csak áttették a kamerát felülnézetre és máris egy friss kiegészítő, amit kajál a nép.

válasz erre
GTA Online
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljaManiac profiljaWarriorAutobot profiljaBvektor profiljaManiac profiljaLaci721 profiljakylx profilja