Tim Sweeney: Egy ideig nem lesz újabb Unreal Tournament

2009. július 25.
3.2171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Epic Gamesnek mostanában igen jól megy, köszönhetően az Xbox 360-as Gears of War sorozatnak.

Ennek ellenére a cég tradicionális szériája egyelőre még az Unreal Tournament, amelyből eddig 4 részt szállítottak le. Bár az utolsó epizód jóval kisebb siker lett, mint az azt megelőző három, ennek ellenére még mindig játékosok ezrei töltik szabad óráikat az Unreal Tournament virtuális csataterein. Ők pedig nyilvánvalóan érdeklődnek az iránt, hogy mi a terve a stúdiónak a sorozattal. A G4TV stábja volt olyan rendes, hogy erre a kérdésre is kitért a Tim Sweeney-vel (Epic alapító- és vezetőségi tag) készült interjújuk során.

A válasz azonban nem fog mosolyt csalni az arcokra. "Az Unreal Tournament hosszú távon egyértelműen az egyik legnagyobb prioritású szériánk, de a következő években nem tervezünk teljes, bolti változatot kiadni belőle. Ezért parkolópályára állítjuk, és egyéb projekteken dolgozunk." Némi öröm az ürümben, hogy a közösséget és a rajongók által készített modokat továbbra is támogatják, sőt, tervezik, hogy a jövőben "ingyenesen elérhetővé teszik az engine-t több ember számára, hogy remek dolgokat alkossanak vele".

Nem a legörömtelibb hír, de remélhetőleg azon azért elgondolkodnak, hogy újabb körutat szervezzenek a játékosok számára az egyjátékos módra kihegyezett Unreal világában, mondjuk egy Unreal III segítségével.
4 hozzászólás

Dru

15 éve, 11 hónapja és 11 napja

Lac írta:
Nem csak 3 Unreal Tournament volt addig? Bár lehet én maradtam ki valamiből...
Nem.mosolygó smiley Volt az istenkirály 99-es sima UT, az UT 2K3, az UT 2K4 (ez hivatalosan nem kiegészítő, de nem sok újat mutatott), és a legújabb, az UT3. Kb. a minőség sorrendje is ez szvsz.

válasz erre

Shade

15 éve, 11 hónapja és 11 napja

Végülis van Unreal 1,2,3 de van még valami kiegészítő rész is asszem és az is beleszámít.

válasz erre

Lac

15 éve, 11 hónapja és 11 napja

Nem csak 3 Unreal Tournament volt addig? Bár lehet én maradtam ki valamiből...

válasz erre

Shade

15 éve, 11 hónapja és 11 napja

Nekem ez is elég jó hír röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja