Time of Shadows: Bejelentve a SkyFallen Entertainment új RPG játéka

2009. május 13.
1.8121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 1C Company és a SkyFallen Entertainment friss bejelentései szerint, egy új, hátsó nézetes RPG készülődik, Time of Shadows néven, még az idei esztendő, augusztus havára dátumozva.

A keletről származó szerepjátékok általában elég magas minőséget képviselnek, igaz ez az állítás általában csak a tartalmukra igaz, kinézetükre már kevésbé. Ez a tendencia figyelhető meg a Time of Shadows esetében is, hiszen szépnek egyelőre nem nevezhető a játék, tartalmasnak viszont annál inkább. Legalábbis a szűkszavú bejelentés alapján mindenképpen.

Lássuk a medvét. A Time of Shadows betöltése után ismét a világ megmentéséért szállunk harcba, egy több szintű világban, ahol a gonosz erők vészjósló terveit kell romba döntenünk. Ennél többet sajnos nem tudunk még a sztoriról, de a játékmenetről már egy kicsit bővebben beszéltek nekünk az illetékesek. Állításuk szerint egy nagyon dinamikus szerepjáték készül műhelyükben, amely ugyan nem szeretné megváltani a stílust, éppen ezért klisékkel lesz felszerelve, de azok közül is a legjobbakkal.

Az alkotás elsősorban a varázslásra és a varázslatokra lesz kiélezve, hiszen több mint 100 különböző varázslattal is felszerelhetjük karakterünket (a kérdés csak az, ezt mind ki fogja megjegyezni), de természetesen a szokásos fegyveres verekedések is a Time of Shadows részét fogják képezni.

A játék mindemellett orosz nyelvterületeken már megjelent és hatalmas rajongótábornak örvend, ebből kifolyólag gondolták úgy a SkyFallen Entertainment emberei, hogy érdemes elkészíteni az angol verziót, amely a Blood Magic univerzumán fog alapulni. Megjelenés idén augusztusban, kizárólag PC-re.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja