Time Magazine: Az idei év legjobb tíz játéka

2009. december 09.
2.1221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A nagy nevű Time Magazine is úgy döntött, felsorolja az év legjobb játékait, így náluk is elkészült a 2009-es év Top 10-es listája.

Mielőtt valaki nagyon meglepődne, elárulhatjuk, hogy az első helyezet természetesen a Modern Warfare 2 lett. Igen, mi is másra számítottunk, mondjuk egy Star Wars Clone Wars Republic Heroes-ra. Ja, nem, az egy másik tízes lista. Az eredmények nem olyan döbbenetesek, és a tíz felsorolt játék nagyjából meg is érdemli a helyét.

Külön örömmel konstatáltuk, hogy a Batman: Arkham Asylum a második helyen díszeleg, továbbá a kiváló, de kissé bogaras Borderlands is szerepel a legjobb tíz között. A többi produktum kapcsán nincs különösebb meglepetés, nagyjából ezekre a nevekre számítottunk, bár a harmadik helyen szereplő DJ Hero helyett biztosan találtunk volna arra érdemesebb produktumot. A Time Magazine listája alább látható, de szívesen látnánk a ti véleményeteket is az idei év legjobb játékairól.

1. Modern Warfare 2

2. Batman: Arkham Asylum

3. DJ Hero

4. Borderlands

5. New Super Mario Bros. Wii

6. Geo-Defense Swarm

7. Scribblenauts

8. Halo: ODST

9. Assassin's Creed 2

10. Uncharted 2
5 hozzászólás

Hori a (hun)

15 éve, 7 hónapja és 7 napja

Énsem raknék fel iylesmi játékokst smiket mondttok. Pl: erről a Dj hero-ról még nem is hallottam, nem is láttam az újságokban, és mégis 3.? Hát ez eléggé furi. Meghát a többi játék sem jött be annyirnyelvnyújtó smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 7 hónapja és 7 napja

Nahát ez vicces. Ez olyan mint egyik évben a szupermario galaxi-t választották meg az év játékának. Holott 100szor jobb játékok voltak.

válasz erre

marco

15 éve, 7 hónapja és 7 napja

A Time magazinnak ezt azért nem kéne. Tényleg elég hülye lista, Dj Hero pl egyáltalán nem lenne fent az én tízes listámon. Szemmel láthatóan hozzá nem értők rakták össze. Viccnek azért jó.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 7 napja

szerintem valami olyan volt aki még nemjátszott jó játékkal

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 7 napja

Ki állította össze ezt a listát? Jó nagy hülye lehet. Én az Uncharted 2 min a 3. hejre tettem volna. Az Assassin's Creedet meg a 4.re.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja