Thor: The Video Game: Teaser trailer

2010. december 08.
3.2501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Sega csapata a hétvégén megrendezésre kerülő Spike Video Game Awards rendezvényen fogja bemutatni a Thor: The Video Game című játékát, ennek örömére közzétett egy teaser trailer-t a programról, amelyen magát a főhőst, Thor-t láthatjuk kalapácsvetés közben.

Az alkotás jövő nyáron fog a boltok polcain landolni, ha minden jól megy, méghozzá a készítők tervei szerint a mozifilmmel egy időben fog érkezni. A matéria Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, PlayStation Portable-re, Wii-re, Nintendo DS-re fog megjelenni, a PC tulajdonosok sajnos kimaradnak a skandináv mitológia ihlette mókából.

A játék főszereplője Thor, a mennydörgés, a termékenység és a vihar istene, kalapácsa segítségével képes gyorsan, illetve hatékonyan végezni az útjába akadó ellenséggel, miután elhajította gyilkolóeszközét, az visszatér hozzá. A szoftverben főhősünkkel a skandináv mitológiából ismert ádáz lényeket kell legyilkolnunk, különböző küldetéseket kell teljesítenünk, közben pedig különféle képességeket sajátíthatunk el, fejleszthetjük felszerelésünket, erőnlétünket és a többi. A Thor: The Video Game a népszerű Marvel Comics képregény alapján készül, a "hatalmas" Thor 1962 augusztusában bukkant fel először a szuperhősökkel teli képregény univerzumban.

#tv#
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 8 napja

Jó lesz!

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
VGA 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja