Thief: patch formájában érkezik a Mantle támogatás

2014. február 23.
2.6821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A korábbi hírekkel ellentétben mégsem támogatja megjelenésekor az AMD új Mantle API-ját a Thief PC-s verziója, az csak egy később érkező patch formájában kerül a játékba - erősítette meg az Eidos Montreal munkatársa.

A Square Enix korábbi ígéretével ellentétben mégsem érkezik Mantle támogatással az új Thief, aggodalomra azonban semmi okunk, Valerie Bourdeau szerint ugyanis egy későbbi, márciusban érkező patch orvosolni fogja ezen hiányosságokat.

Őszintén sajnáljuk, hogy nem készülünk el időben a Mantle támogatással, csapatunk azonban jelenleg is dolgozik a probléma megoldásán, amely egy javítás formájában érkezik, előreláthatólag márciusban.

A legendás lopakodós sorozat új tagja február 28-án érkezik PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, valamint Xbox One platformokra.

A Mantle egy alacsony szintű alkalmazásprogramozási felület, amelynek segítségével jóval hatékonyabban ki lehet használni a videokártyákban rejlő lehetőségeket. A megoldást egyelőre csak az AMD Graphics Core Next architektúra támogatja, a jövőben azonban más gyártók is implementálhatják a megoldást.
Thief PC-s verziója, az csak egy később érkező patch formájában kerül a játékba - erősítette meg az Eidos Montreal munkatársa.'>
3 hozzászólás

beni9915

10 éve, 11 hónapja és 18 napja

Rárepülök a tolvajra!kacsintó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 11 hónapja és 18 napja

Nálam ez a játék csúszni fog egy hónapot, mert esélyem nincs játékkal tölteni mostanában az időmet.

válasz erre

NomarCube

10 éve, 11 hónapja és 19 napja

Nem árt ráfeküdniük a támogatásra, mert így derül fény igazán arra, hogy mennyi minden rejlik egy modern hardverben!

válasz erre
Thief
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja