The Witness: Jonathan Blow, a Braid megálmodójának új alkotása

2009. augusztus 05.
1.6161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jonathan Blow még az év elején kotyogta ki, hogy már valami új játékon töri a fejét, hiszen a Braid, annak ellenére, hogy csak egy 2D-s platformjáték volt, óriási sikereket ért el, eleddig csak PC-n és Xbox 360-on, de úgy látszik, hogy hamarosan PlayStation 3 konzolokon is.

A mai napon azonban nem utóbbiról, hanem arról kaptunk információkat, hogy Blow bácsi egészen pontosan min munkálkodik a háttérben. Egy biztos, nem a Braid 2 lesz, hiszen az túl egyszerű lenne. Az új projekt neve The Witness!

Most minden bizonnyal várjátok a jobbnál jobb információkat, azonban sajnos ilyenekkel nem szolgálhatunk, hiszen azon túl, hogy megtudtuk az alkotás címét, bővebbet nem nagyon tudunk mondani nektek. Annyit biztosra vehetünk még a múltból, hogy Jonathan Blow a Braid útján kíván továbbhaladni, tehát teljesen biztosan egy újabb platformer játék készülődik a The Witness név alatt, méghozzá ugyanolyan ötletesen és megható történettel karöltve, akárcsak elődje.

Amit még a mai napon megtudtunk a The Witness-ről, az annyi, hogy egy lakatlan szigeten fog játszódni, abszolút multiplatform cím lesz, és sajnos csak valamikor 2011-ben számíthatunk a megjelenésére, legalábbis a közlemények szerint csak arra az esztendőre várható az alkotás elkészülte. Ha valaki megrémült ezen a távoli időponton, az bizonyára nem játszott a Braid nevű előddel, hiszen az ott megtapasztalt összefüggések és ötletek nem néhány hetes/hónapos munkát igényelnek, főleg egy kisebb fejlesztőcsapat esetében. Jelenleg ennyi, de nagyon várjuk a további információkat!
Braid, annak ellenére, hogy csak egy 2D-s platformjáték volt, óriási sikereket ért el, eleddig csak PC-n és Xbox 360-on, de úgy látszik, hogy hamarosan PlayStation 3 konzolokon is.'>
nincs még hozzászólás

Braid
4.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja