The Wheelman: Screenshot bomba

2008. július 15.
3.1801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Midway és a Tigon Studios is villantott.

A The Wheelman-ből mostanáig igen kevés matériát vizslathattunk, de végre az E3-on ők is megnyíltak egy halom screenshot erejéig. A játék főszereplője Vin Diesel, illetve a szívtipró mácsó polygonizált kivetülése. A kopasz sármőr visszavonulásának nyugodt pillanatait adja fel, hogy visszatérjen egy régi ismerős hölgyemény megmentésének céljából. A játék a Hollywood-i akciófilmeket megszégyenítő módon prezentálja a kőkemény eksönt.

Vin Diesel barátunk alaposan feldúlja a környezetét, ahogy az egy akcióhőshöz illő, mindezt teszi különféle járművekkel és gyalogosan egyaránt. Rengeteg akció, autós üldözés, korrupció és káosz jellemzi az adrennalinnal átitatott anyagot. Protagonistánk nyakában lohol a törvény és a helyi gang-ek sem szívlelik ténykedését. Mindenki ránk vadászik, nem lesz könnyű dolgunk, ha élve akarunk kikerülni a diótörőből.

A grafikai megvalósítás bennünk eddig is vegyes érzelmeket keltett, ez most sem változott. Az összkép, a látvány elviszi a hátán grafikai gyengeségeket és hibákat, persze az akció hevében nem felbontást és a textúrák részletességét fogjuk elemezgetni. Összességében egy remek kis akció kerekedhet belőle. Várható megjelenés, szeptember vége, a PlayStation 3, Xbox 360, PC trión. Íme a tömény akció, állóképek formájában demonstrálva.


The Wheelman: Screenshot bomba - 2. kép


The Wheelman: Screenshot bomba - 3. kép


The Wheelman: Screenshot bomba - 4. kép


The Wheelman: Screenshot bomba - 5. kép


The Wheelman: Screenshot bomba - 6. kép


The Wheelman: Screenshot bomba - 7. kép


The Wheelman: Screenshot bomba - 8. kép


The Wheelman: Screenshot bomba - 9. kép


The Wheelman: Screenshot bomba - 10. kép

nincs még hozzászólás

Wheelman
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja