The Sky Crawlers: Da Bomb

2008. október 16.
2.6051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha egyelőre újabb Ace Combat nem is, de egy üde repülős anyag azért mégis készülgetett már egy ideje, a legendás Project Ace csapatánál.

A srácok már bizonyítottak a szép múltú repülős sorozattal, a téma marad, csupán a megközelítés lesz számunkra új. Hiroshi Mori The Sky Crawlers regényeiből (The Sky Crawlers, Non But Air, Flutter Into Life, Cradle The Sky) egy népszerű anime sorozat kerekedett, majd arra alapozva egy játékadaptáció is pályára állt. Japánban a mai napon stratol el a játék, kizárólag Nintendo Wii-n.

A többi régió ez idáig nem került szóba nyilvánosan, így csak a remény marad, hogy a Namco Bandai megteszi a szükséges, népszerűsítési lépéseket és angol nyelven is a nyakunkba zúdítja a hangulatos anyagot. Újabb videó, újabb vágyakozási hullám. A játékot szemrevaló anime betétek tarkítják, a zenei dekoráció pedig valami mennyei alkotás. Anime fanok nagy kedvence lehet, de a repülésért rajongók sem fogják megvetni, erre már mérget is vettünk. Kezeket imára kulcsolni, mert miután a mozgókép lepörgött, már Te is a magadénak szeretnéd tudni, otthon, a polcodon.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja