The Sims 3: World Adventures: Virtuális Kína

2009. október 05.
3.6511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss trailer látott napvilágot a The Sims 3 névre hallgató életszimulátor első kiegészítőjéről, amely november folyamán kerül a boltok polcaira, World Adventures alcímmel.

A friss látnivalón az expanzió betöltése után ránk váró egyik ország, méghozzá Kína szépségeit tekinthetjük meg, ahol nem csak harcművészeteket tanulhatunk, hanem kedélyünk növelése érdekében füstölőket égethetünk, de megismerkedhetünk a helyi gasztronómiával is.

Az expanzió betöltése után eljuthatunk továbbá Franciaországba, hogy egy kis romantikázás közben megkóstoljunk néhány finom sajtot, azt pedig leöblítsük egy-két pohár minőségi borral, de Egyiptom is várni fog ránk, a maga rémületet keltő piramisaival, ahol rengeteg kaland, és még talán néhány múmia is az utunkba akad. Az alapjáték nem éppen csekély területi felhozatala és szerteágazó lehetőségei mellett ez a kiegészítő így is komoly újdonságként hat, köszönhetően a számtalan új opciónak, valamint az ismeretlen kultúrák felfedezésének.

Ha szeretnéd a három előtted álló ország közül Kínát közelebbről is megismerni, akkor semmiképpen se mulaszd el a most következő trailert, amely erről a hatalmas országnak a The Sims 3-ban is megismerhető másáról készült el. Íme:

#tv#
The Sims 3 névre hallgató életszimulátor első kiegészítőjéről, amely november folyamán kerül a boltok polcaira, World Adventures alcímmel.'>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Az Egyiptomost csináltam végig, marha nagy élmény a sírokat kiásni és titkos tárgyak után kutatni. Kicsit kiszakít a megszokott Sims keretből ez az expanzió mosolygó smiley

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja