The Sims 3: World Adventures: gamescom 2009 trailer

2009. augusztus 19.
2.8271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A The Sims 3 jött, látott, majd győzött is, ezzel a kijelentéssel kár lenne vitába szállni, hiszen az Electronic Arts életszimulátorát mindenki ismeri, és nagyon sokan szeretik is.

Azt már természetesen kevésbé, hogy ismét tíz-húsz kiegészítő fog napvilágot látni a játékhoz, de ez szinte hozzátartozik a Sims sorozathoz, és érdekes megfigyelni, hogy az EA nem csak betartotta szavát a harmadik Sims esetében, hanem a soron következő kiegészítőkkel is igyekszik figyelni arra, hogy értelmes tartalommal töltse meg az alapjátékot.

A World Adventures expanzió remek példája a minőségi kiegészítőnek, hiszen azon túl, hogy elrepülhetünk Kínába, Egyiptomba és még a világ más helyeire is, újabb szórakoztató tartalmakkal látja el a rajongókat, amely szorosan kapcsolódni fog az alapjátékhoz is, hiszen virtuális karaktereink újabb képességekkel, újabb életcélokkal gazdagodhatnak a World Adventures betöltése után.

Az idei gamescom kiállításon természetesen az első Sims 3 kiegészítő is jelen van, és az illetékesek rögtön meg is ajándékoztak minket egy kis mozgóanyaggal róla, amely egyenesen Egyiptomba repít el minket. Ne hagyjátok ki, most következik!

#tv#
The Sims 3 jött, látott, majd győzött is, ezzel a kijelentéssel kár lenne vitába szállni, hiszen az Electronic Arts életszimulátorát mindenki ismeri, és nagyon sokan szeretik is.'>
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 27 napja

kell a sims3 meglepődött smiley

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja