The Sims 3: Új minta-eszköz a láthatáron

2010. május 10.
2.9181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A The Sims 3 rajongóinak újabb jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a legfrissebb információk szerint nyáron ingyenesen letölthetővé válik a termék hivatalos oldaláról az új minta-eszközt.

A produktumban bútorokhoz, ruhákhoz, padlókhoz, vagy akár falakhoz is hozzárendelhetünk mintákat, az alkotásainkat pedig más játékosokkal is megoszthatjuk az interneten a kiegészítő segítségével. Ezeket kizárólag a The Sims 3-ban és a bővítményeiben használhatjuk fel. Számos izgalmas színkombináció áll majd a rendelkezésünkre, hogy megvalósítsuk egyéni elképzeléseinket, így a kreativitásunknak semmi sem szab határt.

Jellemzők a gyártó információi alapján:

Minta készítése: A The Sims 3 program eszköz létrehozása menüpontjában kreálhatunk különböző mintákat, melyeket könnyen beleilleszthetünk az életszimulációba.

A Sim környezetének megformálása: A felhasználók szabadon használhatják az általuk létrehozott mintákat bútorokon, ruhákon, padlókon, falakon és egyéb dolgokon.

Munkaképes és felhasználóbarát eszköz: Könnyen kezelhető, mindenki számára elérhető, a kezdő játékostól a haladó tervezőig egyaránt.

Előnézet funkció: Egy billentyűnyomással előhívható a minta, melyet készítettünk és megszemlélhetjük 3D-s előnézetben és ha elégedettek vagyunk az eredménnyel, akkor a munkánk gyümölcsét importálhatjuk is a matériába.

Megosztás: A felhasználók megoszthatják egymással a kreációikat az interneten az Exchange alkalmazás segítségével.


The Sims 3:  Új minta-eszköz a láthatáron - 2. kép



The Sims 3:  Új minta-eszköz a láthatáron - 3. kép

The Sims 3 rajongóinak újabb jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a legfrissebb információk szerint nyáron ingyenesen letölthetővé válik a termék hivatalos oldaláról az új minta-eszközt.'>
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 21 napja

Vendég írta:
Gosto muito da musica e acho que o tldseieco ficou excelente (eu tambem digo tldseieco!)Viva o Sr. Anacleto! Que bem que fica em movimento!!Bjs mosolygó smiley*
Anyádat azt.

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 21 napja

Gosto muito da musica e acho que o tldseieco ficou excelente (eu tambem digo tldseieco!)Viva o Sr. Anacleto! Que bem que fica em movimento!!Bjs mosolygó smiley*

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljatotyak profilja