The Sims 3: Ráharaptak a kalózok

2009. május 29.
3.4561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A The Sims 3 hivatalosan még mindig nem került a boltok polcaira, ugyanis a kitűzött időpont csak a jövő hétre esedékes.

Tehát nem jelent meg már februárban, sehol a világon, mert oldalunkon többször is lehetett olvasni ilyen butaságot néhány vicces kedvű vendégtől. Különböző torrent portálokon viszont igen, már jó ideje elérhető a Sims 3 kalózverziója, amit az Electronic Arts sem hagyott szó nélkül, sőt, megközelítőleges adatokat is mondtak nekünk az illegális letöltések intenzitásáról.

A cég szerint ugyanis a május 18.-a és 21.-e közötti időintervallumban az alkotást 180.000 alkalommal lopták el, ami óriási számadat az Electronic Arts szerint, főleg ha azt vesszük, hogy a Spore-t a megjelenés után 3 héttel 400.000 letöltő szerezte be illegálisan. A Sims 3 tehát néhány nap alatt már elérte ennek az adatnak a felét, az EA azonban további érdekességet is megosztott velünk a játékkal kapcsolatban.

Állításuk szerint ugyanis a kalózverziók egy kiadás előtti béta állapotát mutatja a játéknak, amely bugos és hiányzik belőle sok-sok dolog, főleg a városból. A nyilatkozat továbbá arra nem tért ki, hogy ezek a számok a későbbiekben csökkenhetnének, ugyanis ha reálisan és optimistán gondolkodunk, akkor a letöltők többsége minden bizonnyal meg fogja venni a dobozos verziót is, ellenben ha nem, akkor a cég milliókat (dollárban) bukik majd a játékon...
The Sims 3 hivatalosan még mindig nem került a boltok polcaira, ugyanis a kitűzött időpont csak a jövő hétre esedékes.'>
3 hozzászólás

Dru

16 éve, 1 hónapja és 13 napja

Akkor a Sims 4 már csak konzolokra jön?röhögő smiley Viccet félretolva, ezen megint lehet órákon keresztül csámcsogni, meg szörnyülködni a gonosz kalózokon, és a nagy számokon. Engem azonban egy dolog érdekelne: ha ez még csak béta, akkor valszeg nem ez ment gyárba, ergo nem onnan lopták el. Tehát az EA valamelyik fejlesztője/tesztelője csöpögtette fel a világhálóra. A mélyen tisztelt óriáskiadó miért nem a saját munkatársainak körmére néz ilyenkor, ahelyett hogy a "köcsög warezoló PC-sekkel" viteti el az egész balhét? És ezt a kérdést nem csak ebben a mostani esetben lehet feltenni úgy vélem.
Félreértés ne essék, nem a warezolókat védem, de az éremnek itt is két oldala van szvsz, mint minden más esetben.
Amúgy egyetértek Laccal, ez a széria sikerre van ítélve, meglepnék ha nem kelne el 2010 elejéig legalább 1 millió darab.

válasz erre

Maniac

16 éve, 1 hónapja és 14 napja

Jaja, ez így van, én sem féltem az EA-t ezért, azt meg nem nagyon hiszem el, hogy egy bugos béta került ki a világhálóra, bár nekem aztán édes mindegy mi van ott.mosolygó smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 1 hónapja és 14 napja

Szerintem nem kell félnie az EA-nak. Akik az ilyen Sims féle cuccokat letöltik, előbb-utóbb megveszik... legalábbis az én baráti köröm (beleértve engem) így tett anno a Sims 2 esetében.

Ha minden igaz, a 3 még nagyobb online támogatással fog rendelkezni (a regelők zenéket, új városokat stb. kapnak), tehát még inkább megéri megvenni, egyszer rááldozni az összeget, ha utána teljes támogatottságot élvezünk... már csak a játéknak kell jól sikerülnieröhögő smiley

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja