The Sims 3: Friss trailer a virtuális valóságról

2009. február 05.
2.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts úgy látszik megpróbálja kárpótolni rajongóit, a tegnapi napon bekövetkező sorozatos csalódás-halmaz után, ugyanis bemutatott egy friss trailert a The Sims 3 címen ismert műből.

A játék nevét ha valaki nem ismeri, az minden bizonnyal nem ezen a bolygón él, hiszen minden idők egyik legismertebb játékaként van számon tartva. Az életszimulátor számos újdonsága mellett egy olyan tulajdonsággal bővül, amiről eddig csak álmodoztunk, rajongók már biztos bőszen bólogatnak, bizony-bizony a felhőtlen szabadság, a szabadon és bármikor bejárható városkáról van szó.

Természetesen ez csak egy opció a sok újdonság között, melyek közül néhányra a friss trailer is rámutat, így fanatikusoknak mindenképpen ajánlatos néznivaló. A szokásos Create-A-Sim mellett megtekinthetünk egy félresikerült esküvőt is, miután a menyasszony szépen elbicajozik, tehát az egészséges és aranyos humor ismét jelen lesz a játékban és létrehozhatunk olyan élethelyzeteket is, melyekre a valóságban nem biztos, hogy lehetőségünk lenne. Mivel a játék szépen el lett halasztva, megjelenését júniusra várjuk, addig bizonyára sok-sok néznivaló be fog futni, pillantsatok bele az első darabkába...

#tv#
The Sims 3 címen ismert műből.'>
nincs még hozzászólás

The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaBotyi profilja