The Sims 3: Február helyett, júniusban várható a megjelenés

2009. február 04.
5.5181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Most könnyen lehet, hogy emberek százainak a szíve törik össze és többen átállnak a sötét oldalra, hiszen a hihetetlen népszerűségnek örvendő The Sims sorozat harmadik tagja csúszni fog, nem is keveset.

Három nappal ezelőtt sokan úgy keltek fel, hogy igen, hamarosan megkaparinthatom a The Sims 3-at, na ők most visszafeküdhetnek még aludni egy darabig, főleg azért, mert az EA meg sem indokolta döntésének okát, így csak marad az értetlen tekintet és a kisírt szemek.

Aki szemfüles olvasónk, azt bizonyára annyira nem érte nagy meglepetésként a hír, hiszen anno pletyka szinten már felmerült, hogy az illetékesek elég szépen szimatolnak a The Sims 3 megjelenési dátuma körül. Persze akkor nem igen hittük el, de most már biztos, a friss és végleges megjelenési dátum pedig június 2.-a lett.

A sajtónyilatkozat szerint a The Sims 3 meg lesz tömve forradalmi újításokkal, és a június hónap tökéletes időpont arra, hogy ezt a sok mindent bemutassák a rajongóknak. Ben Bell szerint a The Sims 3 egy fantasztikus játék, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok az élettel játszanak... Az alkotás újdonságai között szerepelnek a jellemvonások, melyeknek hála valódi személyiséggel ruházhatjuk fel virtuális emberünket, bebarangolhatjuk az egész várost is, sőt, mindezt filmre is vehetjük, amit megoszthatunk más rajongókkal.

A végszó tehát legyen annyi, hogy júniusban várjuk a játékot, fájó szívvel, lehajtott fejjel, de beletörődünk...
6 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 24 napja

Hát_nekem_soha_sem_lesz_meg_a_SIMS_
egy_sem.szomorú smiley_ez_nem_ér!!!szomorú smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 2 hónapja és 4 napja

Elvileg igen, gyakorlatilag viszont hetek óta van fent a neten egy kalózverzió.

válasz erre

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 4 napja

De ugye 2.-án jelenik meg a sims 3?
meglepett smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 5 napja

Én a The Sims 2 3 megszálottja vagyok bár nincs meg a Sims 3 de az unokatestvérem letöltötte az internetról és holnap átviszem hozzájuk az újra írható Cd-t és lehet hogy már holnap játszhatok vele. Hát ennyit tudtam most írna na még írok ha van valami hír a Sims 3-al kapcsolatban!by:N.G. Fanni

válasz erre

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 5 napja

Én a The Sims 2 3 megszálottja vagyok bár nincs meg a Sims 3 de az unokatestvérem letöltötte az internetról és holnap átviszem hozzájuk az újra írható Cd-t és lehet hogy már holnap játszhatok vele. Hát ennyit tudtam most írna na még írok ha van valami hír a Sims 3-al kapcsolatban!

válasz erre

Lac

16 éve, 6 hónapja és 9 napja

Meglepni nem lep meg, bár igaz, sajnálom egy kicsit. A forradalmi újításról meg... hááát... szerintem csak sajtómaszlag, nem hiszem, hogy az EA beletenne annyi dolgot, akkor ugyanis nem maradna elég anyag a kiegészítőkre (ami az EA-nak hatalmas pénzveszteség lenne).

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja