The Sims 3: Ambitions: Újabb információk a kiegészítőről

2010. május 13.
3.9431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Sims 3 produktum új kiegészítője nyáron érkezik meg hozzánk, addig is folyamatosan új adatok szivárognak ki az Electronic Arts műhelyéből.

Állítólag lesz negyedik része is a népszerű életszimulátor sorozatnak, de ez a hír még nincs teljesen megerősítve, ám belső források szerint a neves kiadó már dolgozik az új projekten a harmadik rész mellett. Néhány friss információ került napvilágra az új Ambitions kiegészítőről, melyekről a készítők bővebb ismertetőt is mellékeltek, nézzük, milyen újdonságok kerülnek a játékba:

Mosoda: A játékszimulátorban most először lesz lehetőségük a Simeknek arra, hogy mosógépet is használhassanak, amire idáig még nem volt példa. A virtuális karaktereink kimoshatják a szennyesüket, megszáríthatják, majd elpakolhatják a ruháikat a mosógépük, illetve a szárítógépük segítségével. A programban még ruhaszárító kötél is lesz, hogy a vizes cuccokat legyen mire felakasztanunk, ha nem akarjuk használni a szárítógépet.

Környezetbarát jellemvonás: Az Ambitions-ban számos új sajátosság lesz, melyek közül az egyik a környezetbarát tulajdonság. A természetóvó Sim arra törekszik, hogy ne pazaroljon feleslegesen, ne dobálja el a hulladékot, illetve tisztán tartsa a környezetét. Ezek a Simek akkor kerülnek rossz kedélyállapotba, ha kocsikáznak, rövid zuhanyozásuk hosszabb időre nyúlik el, vagy ha olyan mosógépet használnak, amely nem környezetbarát jellegű. Ezen kívül készíthetnek bio élelmiszereket és környezetbarát ruhákat hordhatnak.

Munkák: Mint tudjuk az új kiegészítőben számos állás áll majd a rendelkezésünkre, mint például tűzoltó, orvos és a többi. A munkákhoz tartozó funkciók a szomszédság térképén lesznek megjelenítve és ha a választott karrierben történik valami, akkor buborék formájában kapunk róla jelzést. A buborékra kattintva elolvashatjuk, hogy mi a pontos feladat, mennyire nehéz elvégezni és mennyi pénzt kap érte a Simünk. Ha sikeresen megoldottuk a feladatot, akkor tapasztalati pontokat kapunk jutalmul és közben egyre közelebb kerülünk az előléptetéshez.

Roncstelep: Az új szomszédságban helyet kapott egy roncstelep is, ahol a feltalálók alkatrészek után kutathatnak, melyekből előállíthatják a találmányukat.

Kreativitás: A menő funky frizurák elkészítése és a Simek sminkelése hozzá tartozik a stylist munkakörhöz, a tetováló művész pedig szabadjára engedheti a kreativitását és készíthet különféle mintázatokat, de el is ronthatja a művét.

Az újítások mellett átdolgozták a szövegértesítések funkciót, mely ezentúl egy szimpla ablakban jelenik meg és átalakították a lehetőségekről értesítő menü részt is.


The Sims 3: Ambitions: Újabb információk a kiegészítőről - 2. kép



The Sims 3: Ambitions: Újabb információk a kiegészítőről - 3. kép



The Sims 3: Ambitions: Újabb információk a kiegészítőről - 4. kép



The Sims 3: Ambitions: Újabb információk a kiegészítőről - 5. kép

1 hozzászólás

The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja