The Sims 3: Ambitions: Friss információk a kiegészítőről

2010. május 11.
8.9011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Sims 3 életszimuláció legújabb kiegészítőjével kapcsolatos hírekbe már betekintést nyerhettek a felhasználók, azonban mint minden új produktumnál, itt is folyamatosan áramolnak a friss információk.

Grant Rodiek, a The Sims 3 fejlesztő csapatának producere azt nyilatkozta, hogy az új kiegészítő játékmenete izgalmas és akciódús lesz, a játékosok számára pedig több lehetőség lesz arra, hogy jobban elmélyülhessen az újdonságokban. Gondoltak azokra a felhasználókra, akik a Simeiket akarják fejleszteni, illetve azokra is, akik inkább a házépítéssel, lakberendezéssel foglalkoznak. Az új karrierek (tűzoltó, orvos, magánnyomozó, tetováló művész, építész, szellemvadász, stylist, szobrász, feltaláló) felelősséggel járnak, ez a játékban egy külön menüpont formájában fog megnyilvánulni. Ha elég lelkiismeretesen és kitartóan végezzünk a munkákat, akkor feljebb kerülhetünk a ranglétrán, közben pedig számos lehetőség közül dönthetünk, hogy hogyan szeretnénk elérni az előléptetést.

Az új kiegészítőhöz kapunk egy új szomszédságot is, amit Twin Brook névre kereszteltek a készítők, tulajdonképpen egy mocsaras terület lesz és hasonlít Louisiana erdős külvárosához. Az Ambitions-ban a felhasználók már szabadon szerkeszthetik a szomszédságokat, hozzáadhatnak, eltávolíthatnak új telkeket a szabad területeken. Simünket elkísérhetjük a munkahelyére, fejleszthetjük a munkához tartozó felszereléseiket, tűzoltóként tüzet olthatunk, életeket menthetünk és hőssé is válhatunk. A városban már nem csak tűzveszélyek vannak, hanem természeti katasztrófaként a földrengést is beleépítették a szoftverbe. A The Sims 3: Ambitions számos újdonságot tartalmaz és minden karrier hatással van a szomszédságban élő Simek életére, az pedig csak rajtunk múlik, hogy mit kezdünk a programban felkínálkozó lehetőségekkel.


The Sims 3: Ambitions: Friss információk a kiegészítőről - 2. kép



The Sims 3: Ambitions: Friss információk a kiegészítőről - 3. kép



The Sims 3: Ambitions: Friss információk a kiegészítőről - 4. kép



The Sims 3: Ambitions: Friss információk a kiegészítőről - 5. kép

4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 21 napja

A varos atlati (le)hulladek-varos topo****a epiti China Mievile az UnLunDun c. regenyet is. Igaz, ez inkabb mese nagyobb gyermekeknek, mint felnott(es) fikcio, es talan kozelebb all az Alice-tortenetekhez (Csodaorszag, Tukororszag), mint a Neverwhere-hez.

válasz erre

Vendég

14 éve, 10 hónapja és 3 napja

nekem megvan és a legy szupcsibb a világon!menő smiley
Bywtf smileyzexy barbie PEACE! kacsintó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 8 napja

ja az lenne...meg kéne szereznimenő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 19 napja

ez nagyon cool!!!!!!röhögő smileyröhögő smileymenő smileymenő smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileykacsintó smiley

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja