The Settlers 7: Testreszabott várak az utolsó naplóban

2010. március 13.
4.2571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az idei esztendő már 2,5 hónap után sokkal stratéga-barátabbnak néz ki, mint az egész 2009-es év, hiszen olyan nevek megjelenésének örvendezhettek a stílus rajongói az utóbbi hetekben, mint a Napoleon: Total War, Supreme Commander 2 vagy a Dawn of War II: Chaos Rising, és még nem is említettük a StarCraft II bétájának indulását.

Az események megállás nélkül hömpölyögnek tovább, hiszen jövő héten érkezik a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, majd ezt követi mostani hírünk alanya, a barátságos környezetbe helyezett The Settlers 7: Paths to a Kingdom. A Blue Byte nagyszerű, menedzsmentre építő szériája az elmúlt részek során sokat gyengélkedett, ám a 7. felvonással jó eséllyel visszatalálnak a készítők a helyes útra.

Erről árulkodnak a korábban közzétett fejlesztői naplókban látottak, illetve kollégám béta teszten szerzett tapasztalatai (lásd Játékőrület) is. A videósorozatban Bruce Shelley mutatta be az alkotás különböző részeit, és ez a felállás most, a záró epizód kapcsán sem változik meg. A témák ezúttal a saját ízlésünknek megfelelően kialakított várak, illetve a játékosok közötti kapcsolattartás eszközeinek, lehetőségeinek bemutatása körül forognak. A közel 3,5 perces játékidő alatt megtudunk néhány érdekességet, ismét látjuk a lenyűgöző grafikát mozgás közben, mi más is kellene a boldogsághoz. Ráadásul hamarosan (március 23.) a kezeink közé szoríthatjuk a játék dobozát is.
#tv#
1 hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja