The Ripper: Főszerepben a hasfelmetszővel?

2009. október 07.
5.1351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A szóbeszédek szerint az Electronic Arts horror játékokra szakosodott csapata, a Visceral Games egy Hasfelmetsző Jack-es játékon dolgozik, erre több jel is utalt már, de bejelentve mostanáig mégsem lett a pletykálgatott produkció.

Újabb források csepegtettek információkat a tegnapi, levédetési dokumentum felfedezése óta, melyek arról árulkodnak, hogy a The Ripper játék irányítható főszereplője maga, Hasfelmetsző Jack lesz, aki a valós, sorozatgyilkos énjénél teljesen eltérő egyéniséget visel magán.

A megbízhatónak ítélt mendemondák állítják, Jack a játékban az ártatlanok védelmére kel méretes fegyverarzenáljával, démonoktól és vámpíroktól óvja majd a brit lakosságot. A források szerint Jack az időlassítás képességének birtokában további látványos manővereket tud az akciókban végrehajtani. Hangzatos elképzelések, de ne feledjük, az Electronic Arts egyelőre egyetlen szóval sem kommentálta a csordogáló információkat.

The Ripper: Főszerepben a hasfelmetszővel? - 1. kép

2 hozzászólás

FutuRetrO

15 éve, 8 hónapja és 20 napja

Nehéz lenne szerintem Jack történetét sztorihűen játékra vinni. Ez a ****i kinyírt pár embert, az önmagában nem egy izgalmas koncepció. A Visceral eddigi játékai nagyrészt az akción alapultak..., ahhoz pedig, hogy pörgős legyen, meg kell fejelni fantáziával az alapot. Nekem tetszik az elképzelés, kérdés, hogy ez meg is valósul-e.

válasz erre

Drasko22

15 éve, 8 hónapja és 20 napja

Ez bizony szomorú szomorú smiley hogy kedves Jack barátunk a jókat védelmeziszomorú smiley Az hittem hogy lehet majd orvoslást tanulni a prostinénikenmosolygó smiley. De ez így elkeserítő...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja