The Punisher: No Mercy: Először mozgásban

2008. november 23.
3.0191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Folytassuk a sort a friss videókkal, abból ma nem szenvedünk hiányt.

Ezúttal a magyar illetőségű Zen Studios készülő agymenésébe pillanthatunk bele, a PlayStation Store exkluzív matéria most először mutatja meg magát, mozgásban. Kishazánk ügyes programmerei, valamint grafikusai és animátorai fogták a már jól bevált Unreal Engine 3-at és egy komplett first person shooter-t építettek fel a segítségével, kizárólag a PlayStation 3, online piacterére szánva.

A játék érdekessége abban rejlik, hogy ez az első adandó alkalom arra, hogy Marvel hősök bőrébe bújjunk, egy kis mészárlás kedvéért. A The Punisher: No Mercy kegyetlen lesz, ahogy a címe is sugallja, mesélte Kígyóssy Zsolt korábban, a cím bejelentésének apropójából.

Konzolokon eddig még sohasem akciózhattunk belső szemszögből a viláhírű képregény univerzum szereplőivel, tehát ily módon válik különlegessé, a külsőre némileg elcsépelt felállás.

Befutott az első mozgó matéria a készülő ámokfutásról, belső szemszögű lövészek nagy kedvence lehet majd a Zen Studios sikervárományosa. Árszabásról és pontos megjelenési dátumról továbbra sem tududnk és a hivatalos website is a korábbi, információszegény állapotában leledzik.

#tv#
The Punisher: No Mercy Official Website
5 hozzászólás

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 6 napja

prima az oldal csak semmit nem találok amit kereseknyelvnyújtó smiley

válasz erre

Yoyo

16 éve, 8 hónapja és 4 napja

Ez folytatas elvileg, illetve mégsem, hanem valami teljesen új. Ha jól tudom, nem sok köze lesz az előző Punisher játékhoz, csak a világ lesz ugyanaz.

válasz erre

Cyb

16 éve, 8 hónapja és 4 napja

Ez most a PC-s Punishernek valami féle konzolos átirata belső nézetből vagy folytatás?

válasz erre

Yoyo

16 éve, 8 hónapja és 4 napja

Hat, szomoru vagyok hogy a Punisher belso szemszogu lesz. Az elozo resz nagyon bejott nekem, annak ellenere hogy hatalmas Max Payne utanzat volt, de a brutalis vallatasok meg az akcio miatt nagyon szerettem. Ez eddig ranezesre nem tobb, mint egy tucatFPS, de ne legyen igazam. Remelem a magyar sracok kihozzak belole a maximumot...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja