The Punisher: No Mercy: Egy magyar stúdió FPS-e tart a PlayStation Store-ra

2008. szeptember 24.
3.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A magyar illetőségű Zen Studios egy PlayStation Store-ra szánt játék fejlesztési munkálataiba kezdett, ami már önmagában is örömteli, ám ha még ehhez gyorsan hozzátesszük, hogy egy First Person Shooter-ről van szó, akkor sok-sok szempár csillan fel magyar honban.

A The Punisher egy világszerte elhíresült képregényfigura, aki már a moziban is bemutatta, mire képes valójában, és most visszatér a videojáték iparba, hogy egy eddig tőle távol álló műfajban próbáljon szerencsét.

A bejelentést, maga, Kígyóssy Zsolt, a Zen Studios egyik befolyásos embere tette meg, a hivatalos PlayStation Blog felületén. A The Punisher: No Mercy egy multira kihegyezett, aréna alapú, belső szemszögű lövölde lesz, a Megtorló főszereplésével, akihez további ismert, a Marvel szellemi tőkéjét képező képregényhősök, valamint antihősök csatlakoznak, vért ontani. Jigsaw, Bushwacker, Barracuda és Silver Sable már biztosan benne lesznek a kegyetlen team-ben.

További információkat a játék hivatalos weboldalán találhatunk hamarosan, jelenleg egy visszainvitáló üzenet és a játék logója fogadja a látogatókat. Annyit tudunk még a készülő akcióról, hogy az Unreal Engine 3-mal keltik életre a srácok, a remélhetőleg ütős vizuális külsőt. Sok sikert kívánunk a csapatnak az ígéretes cím tető alá hozásához. Végre egy újabb magyar alkotás próbálhat szerencsét a nagyvilágban, fogadjuk majd sok-sok szeretettel.

The Punisher: No Mercy Official Website
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 6 hónapja és 3 napja

Bevallom kicsit kezdtem megörülni egy Punisher-féle FPS láttán, főleg a magyar vonatkoztatás miatt, de a hivatalos honlap már sajnos nem él

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja