The Old Republic: Ismét képeken a Star Wars MMO

2009. január 25.
5.1881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Bioware-t nem csak azért szeretjük, mert hihetetlenül jó játékokat raknak össze, hanem azért is, mert rendszeresen csepegtetnek nekünk egy kis anyagot a fejlesztés alatt álló projektjeikről.

Elismerem, hogy az előző mondat második fele tartalmaz némi írói túlzást, mivel a Dragon Age-et eléggé rejtegetik, noha a boltokba vándorlása hamarosan, a 2009-es év első negyedében esedékes. Azonban a Star Wars: The Old Republic világába menetrendszerűen, 2-3 hetente betekintést nyerhetünk az újabb és újabb képek által.

Legutóbb december végén mutattunk Nektek festményeket, most pedig megérett az idő egy friss adag látnivalóra. A srácok ezúttal megbolondították a szokásos receptet, ugyanis a kötelező screenshotok mellett 4 darab wallpaperrel, azaz háttérképpel is megörvendeztettek bennünket.

Jelen esetben a főszerep eljátszása nem csak a Jedi és Sith lovagokra hárul, hanem normális, az Erőtől mentes karaktereket is megcsodálhatunk. A látványvilág továbbra is korrektnek tűnik, és kis keresgéléssel a Star Wars hangulatot is fel tudjuk fedezni. Persze néhány állóképből balgaság komolyabb következtetéseket leszűrni, de az sosem baj, ha elégedetten csettinthetünk áttanulmányozásukkor. Megjelenési dátumról továbbra sincs információnk, reméljük, a készítők nem sokáig hagynak bizonyosság nélkül ezen a téren sem.

The Old Republic: Ismét képeken a Star Wars MMO - 2. kép


The Old Republic: Ismét képeken a Star Wars MMO - 3. kép


The Old Republic: Ismét képeken a Star Wars MMO - 4. kép


The Old Republic: Ismét képeken a Star Wars MMO - 5. kép


The Old Republic: Ismét képeken a Star Wars MMO - 6. kép


The Old Republic: Ismét képeken a Star Wars MMO - 7. kép


The Old Republic: Ismét képeken a Star Wars MMO - 8. kép


The Old Republic: Ismét képeken a Star Wars MMO - 9. kép


The Old Republic: Ismét képeken a Star Wars MMO - 10. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja