The Mummy: Tomb Of The Dragon Emperor

2008. május 08.
6.5621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Múmia és a Múmia Visszatér című, nagysikerű mozis alkotások után idén augusztusban érkezik a harmadik felvonás, persze ebből mi, konzolosok sem fogunk kimaradni, hiszen minden nagyobb Hollywood-i alkotás megkapja a maga kis játékadaptációját, melyek sajnos az esetek többségében kritikán aluliak és csak a nevük adja el őket, a minőségük helyett.

A The Mummy: Tomb Of The Dragon Emperor esetében sem lesz ez másként, a Sierra ma jelentette, hogy időre érkezik a konzolos feldolgozás.

A Sierra Entertainment bejelentette, hogy készül a The Mummy: Tomb Of The Dragon Emperor videójáték adaptációja, mely majdnem menetrendszerint, a filmmel egy időben érkezik. De csak majdnem, lesz egy hét eltérés, előbb a mozikba érkezik a film, majd egy héttel később, vagyis augusztus 8.-án pedig a PlayStation 2-re, Nintendo Wii-re és DS fejlesztett játékfedolgozás kerül a boltok polcaira.

A nagykonzolos verziókat a Eurocom Studios, míg a handheld kivetülést az A2M hozza tető alá. A játék egy third person (külső nézetes) akció lesz, azt hiszem ez nem nagy meglepetés. A kalandjaink során Rick O\'Connel-t és fiát, Alex-et vonhatjuk irányításunk alá, akik egzotikus helyszínekre látogatnak, hogy leszámoljanak a hamvaiból újjászületett Dragon Emperor nem éppen jó szándékú hordáival.

A fegyver és ökölharc mellett számos puzzle rejtvény és hieroglifa dekódolás színesíti majd a mókát. Szép dolgok ezek, de nem várunk tőle sokat, javaslom, Ti se tegyétek, ám ha tévedtünk, csalódtok egy kellemeset.


The Mummy: Tomb Of The Dragon Emperor - 3. kép


The Mummy: Tomb Of The Dragon Emperor - 4. kép


The Mummy: Tomb Of The Dragon Emperor - 5. kép


The Mummy: Tomb Of The Dragon Emperor - 6. kép


The Mummy: Tomb Of The Dragon Emperor - 7. kép


The Mummy: Tomb Of The Dragon Emperor - 8. kép


The Mummy: Tomb Of The Dragon Emperor - 9. kép

4 hozzászólás

Vendég

15 éve, 3 hónapja és 13 napja

nagyon jószomorú smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 10 hónapja és 14 napja

Nagyon jó lehet ez a játék és érdekel is le fogom tölteni valahonnan.

válasz erre

Vendég

17 éve, 10 napja

nagyo jo

válasz erre

Vendég

17 éve, 2 hónapja és 5 napja

Elég jó game lehet menő smiley nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja