The Lost City of Malathedra: Próbáld ki demó formájában

2008. november 04.
1.8851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
November első napján jelent meg a The Lost City Of Malathedra címet viselő kalandjáték, amihez most megérkezett a demonstrációs anyag is.

A Klasszikus point n click témában érdekelt alkotás olyan játékok által kitaposott ösvényen halad, mint a The Fate Of Atlantis vagy éppen a Kings Quest sorozat, magyarán egy felső vagy oldal nézetes kalandjátékról beszélünk, ahol a 2D és a 3D ábrázolással játszottak egy kicsit ismét a fejlesztők, amiből mi ismételten nem érzünk semmit, csak azt, hogy a maga nemében jól néz ki a játék.

Történetünk főhőse a 26 éves Rebecca lesz, aki egy történész. Levele érkezik édesapjától, aki egy érdekes kalandra és kutatásra invitálja lányát, Rebeccának több sem kell, összepakolja hátizsákját és elindul apjához, hogy együtt fedezzék fel az elveszett várost, Malathedrát. A sztori érdekességével úgy érzem nem lesz semmi gond, természetesen utunk során rengeteg fordulat, dráma és romantika is várható, hiszen ezek nélkül nem is lenne igazán jó ez a sztori. Aki szereti a kalandjátékok ezen változatát, az próbálja ki bátran, itt a lehetőség, ha pedig nagyon megtetszett, 20 dollár ellenében letölthető a teljes verzió is, a hivatalos honlapról. A játék rendszerkövetelményeit beszúrom nektek (nem, nem én találtam ki, ez a hivatalos és tényleg ilyen magas), a linkre kattintva pedig elérheted a letölthető ingyenes demót. Jó szórakozást!

Minimum rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Windows 2000 / XP / Vista
Hang: DirectX 9 kompatibilis
HDD: 1 GB
RAM: 512 MB
Grafikus kártya: DirectX 9 kompatibilis 64MB V-RAM-al

Ajánlott rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Windows 2000 / XP / Vista
Hang: DirectX 9 kompatibilis
HDD: 1 GB
RAM: 2 GB
Grafikus kártya: DirectX 9 kompatibilis 256MB V-RAM-l és Shader Model 2.0 támogatással

The Lost City of Malathedra demó
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 26 napja

fa

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja