The Lord Of The Rings: Conquest videó interjú

2008. augusztus 21.
4.3151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azzal nem lövök le nagy poént, ha a LOTR Conquest bejelentéséről beszélek, hiszen az már nem új keletű dolog.

Azonban a mai nap folyamán kaptunk néhány érdekességet a játékról és egy fejlesztői interjút is, amiben jócskán akad gameplay bevágás is, így már tudjuk mire számíthatunk. Ön ismétlés, de akkor is meg kell jegyeznem, hogy még nem tudom hány bőrt húznak majd le a Gyűrűk Uráról!? Valahogy úgy érzem, hogy az Online még elfért, de ez már csak pénzkicsalás.

The Lord Of The Rings: Conquest videó interjú - 2. kép


Na de most ne ezen zsörtölődjünk, nézzük inkább mit kínál ez a játék. Természetesen a kaszabolós LotR lesz a Conquest is, mint a The Return Of The King is volt anno, most azonban más vizekre evezünk. A játékban megcsodálhatjuk majd a Megyét, Moria bányáit, Minas Tirith-et de még a Helm-szurdokot is, természetesen itt kell majd csatároznunk és mészárolnunk sorra az ellenséget. A már megszokott jó és rossz hadjárat közül választhatunk a játék elején, amely természetesen a csekély mennyiségű sztorit is befolyásolja majd.

The Lord Of The Rings: Conquest videó interjú - 3. kép


Mivel konzolra is megjelenik a játék, ismét lehetőségünk lesz kooperatív módban mészárolni, PC-n csak az online módban lesz ez kivitelezhető. A képernyőn egyszerre 100-150 ellenséggel nézhetünk majd farkasszemet, ennyit tud kezelni magabiztosan a grafikai motor, így nagy tarolásokra számíthatunk ismét. A videó elején nem hiába mutatnak képeket a Star Wars: Battlefront-ból, hiszen a játékmenet és maga az egész játék erre épül majd fel. Az októberben érkező game ismét fog néhány óra örömködést okozni a Gyűrűk Ura rajongóknak, a hardcore gamerek meg úgyis elkerülik. A néhány perces fejlesztői kommentárral tűzdelt videót érdemes megnézni, hiszen a játék azért elég jól össze van rakva már most is.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

2 hozzászólás

marco

11 éve, 10 hónapja és 16 napja

Vendég írta:
rambo filmek is vanak
vanak, vanak. meg rokik is, meg zombissak.

arc.

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 16 napja

rambo filmek is vanak

válasz erre
The Lord Of The Rings: Conquest
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt