The Lord of the Rings: Aragorns Quest: Az E3 kiállításon leplezik le az új Gyűrűk Ura játékot

2009. május 21.
3.8481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ahogyan arra számítani lehetett, a Gyűrűk Ura univerzum még számos új játékot fog elénk tárni az elkövetkezendő években, hiszen egy olyan világról van szó, amely nem csak sokoldalú és színes, hanem közkedvelt és elragadó is.

Az Electronic Arts műhelyéből ugyebár több Gyűrűk Ura játék nem fog érkezni, így a jogok megmaradtak a Warner Bros. Interactive Entertainment fiókjában, azonban ők sem hagyják ott porosodni, hanem egy új Lord Of The Rigs játék fejlesztésébe kezdenek, amely az E3 kiállításon fog bemutatkozni, Aragorn's Quest alcímmel.

A pontos részletek természetesen nem ismertek, ezekre még várnunk kell néhány napot, ami biztos, hogy Aragorn bőrébe bújva fogunk Középföldén kalandozni, és a hivatalos sajtóközlemény alapján egy olyan játék fog készülődni, amelyre eddig nem volt példa, hiszen minden korosztályt szeretnének megcélozni vele az illetékesek, ami egy alapjaiban átszabott játékmenetet is jelent. Elmondták továbbá, hogy az eddigi játékokhoz vagy filmekhez képest egy sokkal vidámabb, színesebb és barátságosabb világba fogunk csöppenni a játék betöltése után, de azért nem kell lemondanunk a kardharcokról és az íjászkodásról sem. Gyűrűk Ura RPG tehát sajnos továbbra sem várható...

Hogy ebből pontosan mi fog kisülni, az E3 kiállításon kiderül, ebből akár még egy Lego Gyűrűk Ura is lehet... Várjuk a továbbiakat!
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

The Lord of the Rings: Aragorns Quest
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaMonyo profilja