The Last Remnant: Japánban áprilisban startol a PC-s verzió

2009. január 29.
1.8001
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix várva várt szerepjátékáról tudtuk, hogy valamikor tavasszal fog érkezni, de pontosat még a magasságosak sem tudtak közölni velünk.

Jelen esetben még mindig nem az európai megjelenési dátummal lettünk gazdagabbak, de abból már elég sok minden kikövetkeztethető, hogy Japánban, a játék PC-s verzióját pontosan április 9. napján tervezik megjelentetni, ami azt jelenti, hogy az európai megjelenés sem lesz attól a dátumtól már túl messze. Külföldi kollégáink szerint egy hónap eltérés lehet maximum a megjelenések között, ami biztatóan hangzik.

Természetesen mi a japán verziókkal sokra nem megyünk, hiszen valamiért nem hinném, hogy Magyarország lakosságának nagy része birtokában lenne ennek a szép nyelvnek, ebből pedig az következik, hogy az angolosítás (magyar verziót is kérünk szépen is szükséges lesz hozzá, aminek a munkálatai lázasan zajlanak, sőt, talán már be is fejeződtek.

De, mint ilyenkor lenni szokott, a PC-s verzió, a konzolosokéhoz képest fel lesz vértezve néhány extrával. Nagy dolgokra itt nem kell gondolni, szimplán a játékmenetben lesznek alakítgatások, úgy, mint a harc közbeni időmanipulálás vagy éppen a felszerelés szemügyre vételezése harcba indulás előtt. Apró, de figyelmes húzások, a japán szinkron alapjáraton történő mellékelése mellett. Az ígéretes szerepjátékról bővebben is értesülhetsz, ha visszakeresgélsz oldalunkon. Hajrá!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja