The Last Guardian: Titkos üzenet

2009. június 09.
1.9401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A szemfüles nézelődők egy titkos üzenetre bukkantak a The Last Guardian E3-as trailer-ében, amit többször, közelebbről megvizsgálva magunk is alátámaszthatunk, valóban létezik.

A titkos üzenet csupán három betű, I, C, o, azaz, összeolvasva ICO, a The Last Guardian készítőinek első játéka, illetve annak főszereplője. A fejlesztés alatt álló Ueda-féle produkció Project Trico címen vált ismertté, tehát már alapoktól magán viselte az ICO-val mutatott kapcsolatot.

Az E3-as trailer-ben már a játék végleges címét olvashatjuk, ám abban továbbra is jelen van az ICO-ra való visszautalás. Persze, ez önmagában miért is volna meglepő, hiszen, ugyanaz a csapat, ugyanaz a stílus... Ennek ellenére érdekes, Ti magatok is rábukkanhattok a belinkelt videón, illetve screenshot is készült róla. A trailer nagyjából felénél előtűnik a The Last Guardian cím, de mielőtt végleg testet öltene az összes karakter, rövid ideig az L, I-nek, a G, C-nek, a d pedig o-nak látszik, ráadásul mindez diszkréten kiemelve a sorból. A készítők nyilván nem számoltak azzal, hogy a los angeles-i expó előtt napvilágot lát az egy évvel korábbi prezentációs videó, amelynek Project Trico volt a munkacíme, így számunkra már a hivatalos bejelentést megelőzően világos volt, hogy Fumito Ueda-ék új alkotása kapcsolatba hozható az ICO-val. Ezzel szemben aki az E3-as videót látta meg először, csak most bukkanhat rá a sunyin eldugott visszautalásra. A meglepetés így elmarad, de mint érdekesség, mindenképp megszemlélendő.


The Last Guardian: Titkos üzenet - 2. kép


The Last Guardian Trailer
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja