The King Of Fighters XII: Jövőre beköltözik az otthonokba

2008. november 19.
1.7141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Ignition Entertainment bejelentette, hogy 2009 ismét a The King Of Fighters esztendeje lesz, hiszen jövőre érkezik az otthonokba a tizenkettedik epizód.

Az SNK maratoni hosszúságúra nyúló sorozata az egyik legkiválóbb árkádos püfölde, amely jövőre ünnepli 15. születésnapját, eme örömteli eseményt mi is stílusosan ülhetjük meg, a The King Of Fighters XII társaságában. A készítők láthatóan mindent megtettek azért, hogy egy káprázatosan vagány ruhába bújtassák.

A The King Of Fighters és úgy általában az SNK sorozatok legnagyobb hányada vajmi keveset újulgatott az évek során. Néhány újabb háttér, és karakter, ez volt recept, a tökéleteses megújulás szinte minden alaklommal elmaradt. Így szerettük őket, viszont már nagyon kellett a vérfrissítés, amit most meg is kapunk. A tizenkettedik epizód teljes mértékben az alapoktól épült újjá, az eddigi grafikus anyagok a szemétkosárban landoltak és helyüket vadonatúj koncepciók veszik át.

A bunyósok sprite-jai nagy felbontásban tündökölnek majd és a hozzájuk tartozó helyszínek is csodálatosan szép formákat öltenek magukra, teljes mértékben kézzel alkották meg őket. A látvány a top-on lesz, volt szerencsénk meglesni a legjobb pillanatait. Nagyon komoly cucc lesz, a 2D-s, retro anyagok egyik méltó, újgenerációs képviselője.

"Az álmok soha sem halnak meg! Én egy hatalmas The King Of Fighters fan vagyok, amióta az első rész megjelent 1994-ben és én jól tudom, hogy az eredeti rajongók legalább annyira izgatottak az újabb installációt illetően, mint jómagam..." - nyilatkozta lelkesen, Ajay Chadha, az Ignition Entertainment prezidentje. Pontos megjelenési dátum, megcélzott platformok és screenshot-ok a következő hetekben, hónapokban várhatók. Ennél jobb hírrel aligha folytathatnánk ezt a borongós, szerdai napot.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja