The King Of Fighters XII: Húsz harcos küzdelemre kész

2009. január 02.
2.9861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A bunyós anyagok kedvelői kellemes korszakokat élnek meg mostanság.

Tavaly kaptunk egy bitangul eltalált Soul Calibur IV-et, majd év végére besiklott a Mortal Kombat-féle daráló, melyet egy Super Street Fighter II Turbo remake előzött meg a sorban. Februárban folytatódik a sorozat a Street Fighter negyedik részével, ősszel pedig végre a Tekken is visszaköszön, immáron a multiplatform hatodik installációval. Kihagytam volna valamit?

Igen, a felsorolás nagy hiányzója a The King Of Fighters XII, amelyről már tudjuk, hogy érkezik, csak még a dátum nem világos. Április magasságában a japán árkád termekbe költözik be, később pedig számíthatunk a PlayStation 3-as, illetve Xbox 360-as otthoni verziókra is. A retro feeling-et sugárzó csépelde 20 választható karakterrel a fedélzetén indul útjára, közöttük olyan régi veteránokkal, mint Terry Bogard, Ryo és Andy Sakazaki, Kyo Kusanagi, Benimaru, Iori, valamint Joe Higashi. A frissen bemutatott teljes brancsért klikk a képre, vagy a lenti linkre.

The King Of Fighters XII: Húsz harcos küzdelemre kész - 2. kép

A térbeli epizód csúfos buktája után ismét a síkbeli játékmeneté lesz a főszerep, kétdés sprite grafikával, őrületes kombókkal és egy vérbeli SNK Playmore életérzéssel. Európában a hagyományoknak megfelelően az Ignition Entertainment felel majd a The King Of Fighters XII kiadásáért. Várjuk szorgosan a launch dátum bejelentését. Ha esetleg kihagytad volna a Tokyo Game Show-n lepörgetett trailer-t, akkor pótold hamar, majd kukkants be a hivatalos website-ra is.

#tv#
The King Of Fighters XII Official Website
1 hozzászólás

Raiden

16 éve, 7 hónapja és 5 napja

Ez odab.sz..röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja